Blue leaves

Mijn weekend aan zee is al lang verleden tijd (je vind de oorspronkelijk post hier), jammer maar helaas, maar deze laatste look wou ik jullie toch nog even laten zien.

My weekend at the Belgian coast is already a long time ago (you can find the original post here), unfortunately, but I really wanted to show you this last look.

Ik was vertrokken met twee lange broeken, een dikke trui en zelfs een sjaal. Ik was ervan overtuigd dat het Belgische weer aan zee geen hoogvlieger zou zijn. Je weet wel, veel wind enzo. Het tegenovergestelde was waar, gelukkig! We hadden een stralend weekend, letterlijk en figuurlijk. Het was echt op en top fantastisch. Omdat ik me zo vergist had in het week, kon ik eigenlijk ook niet anders dan even te gaan shoppen (toen mijn vriend gaan joggen was) om wat zomerse kledij aan te schaffen. Bij H&M vond ik deze super leuke en heel gemakkelijke playsuit. Voor nog geen 10 euro kon ik genieten van de heerlijke zonnestralen die mijn huid een heerlijke kleur gaven.

I left home with two pants, a sweater and even a scarf. I was convinced that the Belgian weather wasn’t that good. You know, lots of wind and stuff. The opposite was true, luckily! We had an amazing weekend, it was really fantastic. Because I was so wrong about the weather, I couldn’t resist to go for a small shop (while my boyfriend was running) to buy my some summer items. At H&M I found this super fun and very easy playsuit. For less than 10 euro, I could enjoy the sunbeams which give my skin a lovely color.

De print vind ik echt ge-weldig! Het oogt heel fris en zomers en omdat het zonder schouderbandjes is, krijg je ook geen vervelende witte strepen ik je mooi gebruinde huid. Dubbel win dus.
I really love the print. It looks very fresh and summery and because it has no shoulder straps, you don’t get those very irritating white stripes on you nice brown skin. Double win.

Playsuit – HM
Bag – C&A
Shoes – New Look
Sunglaces – random shop
watch – Fossil


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me