What I bought in sales

Vorige week ben ik gaan genieten van de zon in Antwerpen. Hoe kan je dat beter doen dan door de gezellig winkelstraat te kuieren en wat solden mee te pikken? Typisch is dan weer wel dat ik 75% niet-solden artikelen bij heb en slechts één vierde in de solden scoorde. Ik persoonlijk hou er niet zo van om in gigantisch rekken of bakken te liggen zoeken naar die ene maat die ik nodig heb, en die er vaak ook als eerst uit verdwenen is. Geef mij maar een georganiseerde winkel waar alles op kleur en op maat gesorteerd hangt. Tja, niet abnormaal dus dat ik meer niet-solden dan solden stukken bij had, hahaa. Benieuwd naar wat ik gekocht heb? 

Last week, I went to Antwerp to enjoy the sunshine. How to do this better than walking through the shopping street and buying some sales? It’s so me to buy 75% non-sales items and only 25% sales clothes. Personally, I don’t like the gigantic boxes or racks full of clothes where you have to search for that one size, that probably isn’t available anymore. I prefer an organized shop where everything in hanging on color or size. Tja, not unusual that I bought more non-sales than sales items, hahaa. Curious about what I bought?
DSC07708 | Eline Van Dingenen
Ik ben helemaal in de ban van de nieuwe rage, de lange rokken en de off-shoulder tops. De rokken komen van Vero Moda en Only en de gestreepte top kon ik scoren bij New Look. Twee keer raden, geen van deze items waren solden.

I am totally in love with the new trend, the long skirts and the off-shoulder tops. I bought the skirts at Vero Moda and Only and the striped blouse comes from New Look. Guess twice, non of these items were in sale.
DSC07709 | Eline Van Dingenen
Deze rok was mijn enige soldenkoopje, maar ik ben er óntzettend blij mee. Hij komt tot op de knie, en heeft een super leuk detail. De portefeuille is een speciaaltje. Het is speciaal gemaakt om je gsm in te steken en heeft extra vakken om kaarten of geld in te stoppen. Ideaal als je weg wil gaan en geen gigantisch handtas wil sleuren.

This skirt was the only item I bought in sales, but I’m so happy with it. It comes till my knees and has a super fun detail. The wallet is a special one. It’s made to put your mobile phone in it and has extra places for cards of money. Ideal for a night out without carrying a huge handbag.
DSC07710 | Eline Van Dingenen

 H&M

DSC07711 | Eline Van Dingenen
Ook een van de nieuwe trendjes waar ik sinds kort helemaal voor gevallen ben, zijn de bandana’s. Ik heb dan ook meteen enkele exemplaren gescoord in verschillende kleurtes. Ideaal om te combineren met zowat elke outfit. Je kan ze op verschillende manieren dragen, in je haar, rond je net, rond je pols of zelfs rond je enkel. Stay tuned want binnenkort laat ik je zien hoe ik ze draag.

Also one of the newest trends I love since a short period of time are the bandana’s. I bought a couple items in different colors. Ideal to combine with almost every outfit. You can wear them in many different ways, in you hair, around your neck, around your wrist and even around your ankle. Stay tuned because I’m gonna show you how I wear them very soon.
DSC07725 | Eline Van Dingenen

Mijn laatste, maar ik denk toch wel mijn meest geliefde aankoop, ook weer niet in solden, hahaa, is dit setje. Ik kocht het bij H&M, en ben helemaal verliefd op de tekst die erop staat ‘Woke up like this’. Echt heel toepasselijk voor mezelf, want meestal word ik wakker als één of ander spook, hahaa!

My last, but I guess the most loved item I bought, but again not in sales, hahaa, is this set. I bought it at H&M, and I am totally in love with the text on it ‘Woke up like this’. Very applicable for me, ’cause mostly I wake up like some ghost or something, hahaa!

Oh ja, ik kocht ook nog een kleedje bij Vero Moda maar dat ligt al bij de was, haha. Je kan het wel terugvinden in mijn vorige post.

Oh yes, I also bought a dress at Vero Moda but that’s already at the laundry, hahah. you can see it in my previous post.

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie