Het kleinste maar gezelligste kamertje in ons huis met behulp van Desenio

Hi! Long time no see, maar hier ben ik weer met een nieuwe update over ons huis. We wonen intussen een dik half jaar in ons huis en ik ben nog steeds super blij met alle keuzes die we hebben gemaakt, maar er is nog werk, véél werk. De oprit moet nog aangelegd worden, onze garage is momenteel nog een carport, onze tuin moet nog verder onder handen genomen worden. Ook binnen moet er nog heel wat gebeuren, zoals schilderen in de meest ruimtes, gordijnen in de slaapkamers,… De lijst is dus nog eindeloos. We zijn nog wel enkele jaren zoet, maar dat is oke, haha! Verveling zit er dus nog niet in!

Beetje bij beetje komen we dichter bij ons ultieme einddoel. Een leuk huisje dat warmte en genegenheid uitstraalt en waar ik met mijn gezinnetje rust en comfort vind. Voor mij is mijn huis meer dan een hoop stenen, mijn huis is mijn thuis waar ik mezelf kan zijn, waar vrienden en familie welkom zijn en waar ik mijn zoontje kan zien opgroeien. Dit alles zou natuurlijk nog beter zijn als het ook nog eens gezellig is, toch!

Enkele weken geleden ben ik al begonnen met het kleinste, maar wellicht meest gebruikte kamertje in ons huis wat op te vrolijken. Je spendeert vaak toch wel enige tijd op het toilet (zeker mijn partner, haha), het mag er toch best wel wat gezellig zijn, niet? Ik moet toegeven, sinds ik mama ben, is het toilet voor mij soms ook een beetje een toevluchtsoord om even te ontsnappen aan de chaos in mijn huis en te verdwijnen uit het zicht van mijn partner en baby, al is het maar voor een minuutje 🙂

Ik ging in de Gamma enkele leuke kleuren verf halen en trok daarbij toch mijn stoute schoenen aan. Wit is toch ook maar wit en een toilet dat aanvoelt alsof je in de steriele ruimte van een tandartspraktijk zit is niet bepaald gezellig. Ik bracht dus enkele leuke kleurtjes aan op de muur en maakte het geheel af met enkele leuke posters die ik vond op de website van Desenio.

Omdat de kleuren toch best wel opvallend zijn, heb ik gekozen voor minimalistische designs die de rust een beetje terugbrengen. Om die reden heb ik ook gekozen voor houten kaders. Die stralen toch niet iets meer ‘zen’ uit. Verder is ons huis wat Scandinavisch ingericht, dat past dus perfect bij de rest van ons interieur. Niet onbelangrijk, de posters van Desenio zijn gedrukt op eco-gecertificeerd papier en dus heel duurzaam voor zowel mens als milieu! Een win-win dus als je het mij vraagt!

Als ik manlief nu voor een lange tijd kwijt ben, weet ik alvast waar eerst zoeken, haha!

IMG 20211031 122651 | Eline Van Dingenen

Tot een volgende update!

Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *