These boots are made for walking…

And that’s just what they do! De winter is officieel al bijna een maand bezig, maar daar hebben we tot op heden nog maar zeer weinig van mogen ondervinden. Lucky me, mij hoor je hierover zeker niet klagen. Toch is het tijd om mijn garderobe helemaal winterproof te maken, ongetwijfeld gaan we nog mogen genieten van de vrieskou en de sneeuw.

LRM EXPORT 9494386080283 20190113 164558575 | Eline Van Dingenen

Basic black, een beetje stoer en toch ook elegant door de fijne details: allemaal elementen die niet mogen ontbreken wanneer je op zoek bent naar de ideale winter schoenen. Een beetje kleur, al dan niet met hak of in suede, het zouden alleemaal ook opties kunnen zijn, maar ik koos deze winter en deze keer voor een geüpgradede, maar toch elegante versie van de bikerboots.

Het is natuurlijk helemaal geen verrassing dat ik wat afwijk van de basic items en kies voor iets dat net iets specialer of anders is. Toch?! Dit is ook exact de reden waarom ik er van hou om bij Sacha op zoek te gaan naar mijn droomschoenen, ongeacht de stijl of trend. Hun collectie heeft net dat tikkeltje meer en is een match made in heaven voor mij.

In deze look heb ik mijn bikerboots gecombineerd met een basic zwarte jeans en een opvallende trui om een mooi evenwicht te creëren in mijn outfit. Deze sweater heb ik trouwens kunnen scoren aan een soldenprijsje bij Bershka. Wat vinden jullie van zo’n opvallend examplaar? Let me know in the comments.

Voor al wie graag basic gaat, of net niet natuurlijk, deze bikerboots heb je trouwens in verschillende uitvoeringen. Je kan ze uiteraard vinden in mat zwart met parels, zoals ik ze in deze outfit draag, maar je kan ze ook kopen in basic zwart, lakleer, met of zonder studs en zelfs met bloemenprint. Voor elk wat wils dus. Let’s shop till you drop!

Deze post is geschreven in samenwerking met Sacha

X, Eline

Geef een reactie