SPORT | Sporty spice on the run

IMG 0618 | Eline Van DingenenMet de zomer in aantocht, ben ik volop into the sporty mood. Helemaal klaar om aan mijn summerbody te werken. Sinds enkele maanden ben ik opnieuw intensief beginnen sporten. Ik probeer ongeveer 3 maal per week te gaan crossfitten, en als ik nog een gaatje vindt in mijn gigantisch drukke agenda, probeer ik ook nog wat te gaan lopen. Ik moet toegeven dat de terrasjes vaak net iets aanlokkelijker zijn dan een toertje zweten, maar het gevoel dat je hebt nadat je gaan sporten bent is zalig.

Als echte fashionista, vind ik het natuurlijk ook wel belangrijk om er een beetje fancy uit te zien. Mijn sportoutfits zijn een enorme kleurboek. Ik heb shortjes, topjes en sportbh’s in alle kleuren en patronen en ik wordt daar zo ontzettend gelukkig van. Een leuke outfit en een paar kleurrijke schoenen zijn toch al meteen een extra motivatie om je in het zweet te werken.

En dat is nu exact waar onder andere Lidl en New Balance goed in zijn. Naast een toffe, kleurrijke outfit, moeten je sportbh en, nog belangrijker, je loopschoenen voldoende ondersteuning bieden. De Fresh Foam 1080v8 loopschoen van New Balance biedt je een ademend bovenwerk aan met een gegoten schuimkraag die voor een geavanceerde demping zorgt. Ideaal voor een toertje in de bossen of in de stad.

Zijn jullie ook intensief beginnen sporten met de zomer en vooral de bikinibody’s in het vooruitzicht? 🙂

Short + Top + Sportbh – Lidl* // Loopschoenen – New Balance* // Kousen – Decathlon // Horloge – Fitbit*

IMG 0629 | Eline Van Dingenen IMG 0613 | Eline Van Dingenen IMG 0637 | Eline Van Dingenen IMG 0616 | Eline Van Dingenen IMG 0634 | Eline Van Dingenen IMG 0609 | Eline Van Dingenen IMG 0622 | Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik werk enkel samen met producten die bij mijn levensstijl en persoonlijkheid passen. Al deze producten ontvangen steeds een persoonlijke en eerlijke review.

 

Geef een reactie