PERSONAL | Another 10 things you didn’t know about me

2016 12 26%2B05.28.26%2B2 | Eline Van DingenenOngeveer een jaar geleden posste ik al eens een “10 things you didn’t know about me” post, en ik vond het wel gepast om er nog eentje te doen. Kwestie van mij een beetje beter te leren kennen he :-).
 
About a year ago, I also posted a “10 things you didn’t know about me“, and I thought it was a good time to do another one. Just a matter of getting to know me better :-).

Ik ga uiteraard geen herhaling doen van mijn vorige post. Dat zou nogal stom zijn, niet?! Ik wil jullie hier mee nemen in een iets persoonlijkere post, met zelfs kleine geheimen die ik nu openbaar zal maken. Ik zal er maar meteen mee in huis vallen:

I’m not going to repeat my previous post. It would be a little stupid, isn’t it?! I want to take you with me in a personal post, and I’m even going to tell you a little secret. I’m going to start with it:

1. In mijn puberjaren, tot zelfs nog heel recent, heb ik gesukkeld met eetstoornissen. Zowel anorexia als boulemia. Vele ups en downs heb ik gekend, maar het goede is dat ik er intussen van verlost ben. Ik heb de juiste en de nodige hulp gekregen en dat was echt een openbaring voor me.

In my puberty, till even recent, I suffered from eating disorders. Both anorexia as bulimia. Many ups and downs, but the good part is that I recovered. I got the right help and it really helped me through that.
 

2. Ik heb een tijdje geleden mijn eigen stukje grond gekocht. Het was echt spannend om die grote stap te zetten en hopelijk gaan we dit jaar van start met de bouw.
 
A while ago, I bought my own piece of ground. It was really exciting to take this huge step and hopefully I will start building my house this year.
 
3. Het is niet echt iets nieuws, maar ik ben single, een happy single. Veel meer uitleg hoort hier niet bij he :-).
 
It’s not really something new, but I’m single, a happy single. I don’t think I have to explain, right? :-).
 
2017 01 15%2B07.48.20%2B1 | Eline Van Dingenen
4. Vorige keer vertelde ik ook al iets over mijn tattoos en piercings. Intussen zijn er nog extra gaatjes in mijn lichaam gemaakt. Ik heb intussen al 9 oorbellen.
 
Last time, I also told something about my tattoos and piercing. In the mean time, there are some extra holes in my body. I have 9 earrings.
 
5. Sommigen onder jullie zullen het al wel door hebben, maar ik ben een echt shoe-addict. Ik heb echt een huge schoenenkast en nog kom ik plaats te kort, oops!
 
Some about you probably know, but I am a real shoe-addict. I already have a huge shoe closet, but still, I’m in lack of space, oops!
 
6. Sinds de zomer van 2016 ben ik een nieuwe richting uitgegaan op professioneel vlak. Ik mag me sinds dan officieel HR Consultant noemen, niet slecht, toch? 🙂
 
Since the summer of 2016 I changed my professional life. I can now call myself officially an HR Consultant, not bad, right? 🙂
 
7. Ik heb echt last van FOMO (fear of missing out). Ik mag er niet aan denken dat ik mijn gsm vergeten ben. Ik zou echt in staat zijn om op mijn werk terug naar huis te rijden. Ik heb bijvoorbeeld ook altijd een powerbank in mijn handtas zitten.
 
I really have FOMO (fear of missing out). I cannot think about the fact that I forgot my phone. I would really drive back home when I arrive at work without my phone. I always have a powerbank in my handbag.
 
8. Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zat geweest. Ik ben eigenlijk nooit zat, met als gevolg dat ik ook altijd bob mag zijn. Ik ben meer een culinaire drinker. Een wijntje aan tafel is heerlijk, maar mezelf zat drinken? Nee danku.
 
2017 01 21%2B09.38.10%2B2 | Eline Van DingenenI haven’t been drunk in the past 10 years. I’m actually never drunk, which means that I’m always the bob. I’m actually more a culinary drinker. A glass of wine while eating is lovely, but drinking too much? No thanks.
 
9. Ik verafschuwde koffie vroeger, maar nu kan je mij niet blijer maken dan met een heerlijke cappuccino of caffe lattee. Het liefst nog met caramel smaak.
 
I hated coffee, but since a while, you can’t make me happier than with a lovely cappuccino or a caffe lattee. Preferably with the taste of caramel.
 
10. Intussen volleyball ik al meer dan 10 jaar, maar vroeger heb ik ook nog eens zo’n 12 jaar aan turnen en acrogym gedaan.
 
I’m playing volleyball for more than 10 years, now but when I was younger, I also did gymnastics and acrogym for about 12 years.
 
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen
 

Geef een reactie