OUTFIT | White Culotte & Daddy Shoes

IMG 0815 | Eline Van DingenenEen kledingstuk dat de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig is, en al dit jaar al helemaal doorgebroken is, is de culotte. Ik had al enkele exemplaren in mijn garderobe hangen, maar een witte jeans variant was nieuw voor mij. Ik had hem al verschillende malen gespot bij de grote influencers (want dat is net wat influencers doen, influencen, haha) en andere mode gerelateerde Instagram pagina’s. Ik kan dan uiteraard ook niet wachten om mezelf er eentje aan te schaffen. Na niet al te lang zoeken, zag ik een perfect exemplaar hangen bij H&M. Jammer genoeg ben ik niet gezegend met meters lange benen en was de culotte (die normaal tot boven je enkels moet komen) een ‘ge-hebt-water-in-uwe-kelder’ broek voor mij. Te lang voor een culotte, te kort voor een gewone broek. Het zag er eigenlijk niet uit. 🙂 Gelukkig was de broek onderaan niet omgezoomd, maar gewoon ‘uitgeraffeld’ (of hoe je dat ook noemt), en kon ik er dus gewoon enkele centimeters af knippen, haha! Zo gezegd, zo gedaan et voila, de perfecte witte jeans culotte voor mijn lengte!

Jeans Culotte – H&M // Sweater – H&M // Schoenen – Skechers* // Jeansjasje – C&A // Zonnebril – Rayban // Handtas – Action // Kettingen – Six

IMG 0831 | Eline Van Dingenen IMG 0796 | Eline Van Dingenen IMG 0824 | Eline Van Dingenen IMG 0809 | Eline Van Dingenen IMG 0811 | Eline Van Dingenen IMG 0827 | Eline Van Dingenen IMG 0848 | Eline Van Dingenen IMG 0816 | Eline Van Dingenen IMG 0790 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie