OUTFIT | What NOT to wear

DSC00384 | Eline Van Dingenen

Het leuke aan bloggen is dat je veel nieuwe merken leert kennen. Wanneer ik dan blog lees en bloggers over deze nieuwe merken schrijven is – raar maar waar – alles altijd rozegeur en manenschijn. Alles is altijd mooi, alles zit altijd perfect en alles is altijd wishlisted. Ik wou dat het altijd zo was, al denk ik niet dat het in realiteit altijd zo is. 

The fun part of blogging is that you learn a lot of new brands. When I read blogs or when bloggers write about it it’s – very strange – always positive. Everything is always nice, everything fits always perfectly and everything is always wishlisted. I whish it was like that, but I don’t think it’s reality.
Vandaag ga ik je net het tegenovergestelde vertellen. Ik ging onlangs naar de Primark – uiteraard, alles is daar aan miniprijsjes. Tot op heden was ik altijd redelijk tevreden over de items die ik daar kocht. Ik verwachtte ook niet de topkwaliteit, aangezien de prijs ook altijd minimiem is. Mijn verwachten zijn dus afgestemd op prijs-kwaliteit. Onlangs kocht ik dus 3 paar schoenen, je hebt de foto misschien op mijn instagram zien passeren. Super tevreden en met een smile achter mijn oren ging ik naar huis, want ik had echt toppertjes aangeschaft, althans, dat dacht ik. 
 
Today, I’m going to tell you the opposite. I want to Primark recently – off course, everything is so cheap over there. Untill now, I was always very pleased with what I bought there. I didn’t expected top quality, because the prices aren’t that high. Recently, I bought 3 pairs of shoes, you have seen the picture on my instagram maybe. Super happy and with a big smile I went home because I thought that I’ve bought 3 pair of amazing shoes.
 
Vandaag wou ik mijn ultra fancy glitter enkelboots aandoen, dat stond toch wel super mijn mijn gescheurde mommyjeans. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik ging op pad, en ik merkte al wel dat ik deze schoenen wellicht toch enige tijd moest gaan inlopen. En ja hoor, inderdaad. Na minder dan een uur ben ik van miserie terug naar huis moeten rijden om mezelf een ander paar schoenen aan te trekken. Na minder dan een uur, je leest het goed, na zo’n 50 minuten had ik schaafwonden en blaren op mijn onderbenen.

Today, I wanted to wear my ultra fancy glitter ankle boots, because it would fit perfectly with my ripped mommyjeans. So I did. I left the house and I already noticed that it would take time to make these shoes comfortable. And indeed. Within less that an hour I had to drive home again to put on some other shoes. In less than an hour, you read it correctly, after about 50 minutes I had blisters and abrasions on my legs.

DSC00389 | Eline Van Dingenen

Daar gaan dus mijn geweldige fancy glitter boots. Het zal bij een plaatsje in de schoenenkast blijven. De kans dat ik ze nog eens bovenhaal is eerder klein. Mijn goede raad van vandaag is dus ook: koop nooit schoenen waarvan je tijdens het passen al vermoed dat ze ongelofelijk veel pijn gaan doen. Geluk bij een ongeluk is dat de prijs zo miniem was dat ik er geen ‘gescheurde broek’ aan over heb gehouden 😉 haha.

Well, that was the end of the story for my awesome fancy glitter boots. They will stay in the shoecloset for the rest of their life. My good advise for today: don’t buy shoes if you already notice that they will hurt when fitting them in the store. blessing in disguise, the price of these boots is so low that I don’t mind it this much 😉 haha.

DSC00386 | Eline Van Dingenen
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie