OUTFIT | The striped pants

DSC05823 | Eline Van Dingenen


Standaard post ik op maandagen en donderdagen telkens een artikel, maar ik heb het de laatste tijd zo druk dat het soms echt een gerush is om alles rond te krijgen. Zeker met de 10 miles van dit weekend, trainen, werken, events, nog meer trainen, familie en vrienden. Hallelouja, wat een leven heb ik toch! 🙂

DSC05934 | Eline Van Dingenen


Woensdag had ik een dagje vrij. Heerlijk om zo midden in de week een vrije dag te hebben. Het breekt je week helemaal en zo is het intussen ook weeral vrijdag en staat het weekend voor de deur. Natuurlijk, als je mij een beetje kent, neem ik geen dag verlof om thuis in mijn luie zetel voor de televisiete te hangen. Ik had een dagje verlof omdat ik door Fitbit werd uitgenodigd om hun nieuwe Alta HR Fitbit te leren kennen. Ik mocht er ook eentje in ontvangst nemen om hem uit te testen. Happy me!! Ik vertel jullie snel meer over dit fantastische speeltje.

Er gaat ook geen week voorbij zonder dat ik met mijn ginger buddie afspreek, en dat was dus ook woensdag het geval. Bedoeling was om mijn nieuwe outfit op papier vast te leggen, maar er gaan geen afspraakje voorbij zonder dat we iets lekkers verorberen. Zo gingen we de nieuwste hotspot van Antwerpen, Bavet, ontdekken. En meer dan goedgekeurd!

DSC05779 | Eline Van Dingenen
DSC05928 | Eline Van Dingenen
DSC05862 | Eline Van Dingenen
DSC05812 | Eline Van Dingenen
DSC05889 | Eline Van Dingenen
DSC05794 | Eline Van Dingenen
DSC05918 | Eline Van Dingenen


Jeans Jacket – C&A
Sweater – H&M
Pants – H&M
Shoes – Britsol
Handbag – Guess via Veja Merksplas*
Sunglasses – Veja Merksplas*

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie