OUTFIT | The power of flower

DSC07598 | Eline Van Dingenen


Hi all! Wat een zalig weekend hebben we achter de rug! Veel zon, veel terrasjes en in mijn geval ook veel werken. Want ja, ook dat hoort erbij. Ik ben namelijk bezig met de plannen van mijn huis want eind dit jaar hoop ik te kunnen starten met de bouw van mijn eigen droomstekje. Je kan je wellicht wel voorstellen dat een extra centje dan ook meer dan welkom is. Ik hou jullie zeker en vast op de hoogte als de plannen klaar zijn.

DSC07593 | Eline Van Dingenen

Iet helemaal anders nu, de bloemenprint! Bloemen, zowel in real life als op je kleding, zijn nog nooit zo erg in de mode geweest als nu. Op je bloese, op je trui, zelfs op je schoenen of je broek. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat wel. Dus waarom ook niet een bloemenprint op je ondergoed. Niet enkel je zichtbare kledij moet er mooi of fashionable uit zien, ook je ondergoed kan en mag wel wat sexyness gebruiken. En dat is exact waar ik naar op zoek ging. Ik kwam bij Pabo terecht en vond dit super schattig setjes.
Eenmaal aangekomen kon ik uiteraard niet wachten om het te passen, maar ik moet toegeven dat het niet helemaal perfect paste zoals ik had gehoopt. De bh heeft geen voorgevormde cups, wat ik normaal gezien wel draag, dus het kan ook liggen aan het feit dat ik niet gewend ben aan dragen van dit soort feel-good-and-absolutely-sexy-lingerie. Maar bekijk het langs de positieve kant, het oog wil ook wat, en wellicht niet enkel mijn ogen.

DSC07594 | Eline Van Dingenen
DSC07597 | Eline Van Dingenen
DSC07606 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie