OUTFIT | The most comfy Christmas outfit: a onesie

IMG 8057 | Eline Van Dingenen

Wait, what?! Binnen enkele dagen is het gewoon al Kerstmis! Halelouja, wat gaat dat ineens snel! Ik kan me Kerstmis van vorig jaar nog levendig inbeelden 🙂 Maar Kerstmis betekent voor mij ook verlof! En oh my, wat heb ik er naar uit gekeken. Nog 2 dagen werken en de meest gezellige week van het jaar kan eindelijk beginnen.

Aangezien mijn Kerstweek al volgepropt zit met etentjes, feestjes en nog meer etentjes, ga ik met Kerstmis (die ik trouwens gezellig thuis bij mijn schoonouders én hun super schattige katten vier) voor comfort all over the place. Geen ugly Christmas sweater of een jogging broek, nope, dit jaar GA IK VOOR EEN ONESIE! Mijn allereerste onesie by the way. Al heel lang wil ik zo’n super cosy, comfy en gezellig ding. Ideaal om op een zondag of en dag als vandaag waar ik tal van foto’s van het voorbije weekend bewerk en blogposts schrijf. Een onesie mag dan wel niet mijn meest feestelijke outfit zijn, in thema is hij zeker wel, want mijn onesie is een Rudolfje, ook wel mijn Dolfje genaamd. Love at first sight! Wist je dat Lola Liza nog veel meer leuke onsies heeft? Ideaal om er nu nog snel eentje aan te schaffen voor het geval je zelf ook vakantie hebt! Je kan ze alvast hier terugvinden.

Onesie – LolaLiza* // Kat – borrowed

IMG 8058 | Eline Van Dingenen IMG 8041 | Eline Van Dingenen IMG 8049 | Eline Van Dingenen IMG 8035 | Eline Van DingenenIMG 8063 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

2 reacties

    • Oh dankjewel! Echt mijn favoriete item dezer dagen, en wellicht ook nog de rest van de winter! ZALIG gewoon! Voor jou uiteraard ook alvast een geweldige feestperiode! Xx Eline

Geef een reactie