OUTFIT | The ideal New Years outfit

32f69b47abcddc568dfb875a83ff9648 | Eline Van Dingenen

Whoop whoop, Nieuwjaar staat bijna voor de deur. 2017 wordt het jaar dat ik eindelijk aan mijn eigen huisje ga beginnen. Updates hierover zullen op tijd en stond volgen. 2017 wordt ook het jaar waarin ik mijn eigen dromen ga achterna jagen, het jaar dat ik me door niets of niemand laat tegenhouden en het jaar dat ik mijn eigen liefde voorrang geef op die van een ander.

Whoop, whoop, New Year is almost there. 2017 will be the year that I start working on my own house. Updates about the home project will be there very soon. 2017 will also be the year where I will chase my dreams, the year where nobody can stop me and the year that I will give priority to my own love before the love of someone else.

Een nieuw jaar starten we traditioneel met een goed feestje en daarbij hoort uiteraard een geweldig fantastische outfit! Bij voorkeur met veel glitter en glamour! Ik heb mezelf eens laten gaan op Zalando en ik heb enkele topitems geselecteerd. Eén voor één pareltje die ik mezelf helemaal zou zien dragen.

A new year, traditionally means a good party and therefor an amazing fantastic outfit! Preferably with a lot of glitter and glamour! I checked Zalando and I selected some top item. One by one fantastic pieces which I would like to wear myself.
1%2B%25281%2529 | Eline Van Dingenen
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie