OUTFIT | The Green Plissé Dress

IMG 7877 | Eline Van DingenenDit moet zowat ongeveer mijn meest vrouwelijke outfitpost in een tijdje zijn. Niet omwille van het kleedje natuurlijk, zo heb ik er 13 in een dozijn in mijn kleerkast hangen, wel omdat ik schoenen draag die je nog maar weinig of zelden in mijn posts voorbij hebt zien komen. High heels zijn niet zo mijn ding. Toch niet op lange termijn. Het is tegenwoordig ook meer dan getolereerd en geaccepteerd om als vrouw platte schoenen te dragen en ik kan niet meer dan dankbaar zijn hiervoor. Ik hou ervan om me helemaal op te tutten en als een echte vrouw hakken te dragen, maar als ik de keuze heb, is deze toch snel gemaakt hoor. Thank god voor een paar extra sneakers in mijn handtas tijdens een avondje uit! High heels zijn de max, maar na meer dan een uurtje smeken mijn arme voeten om deze heels in te ruilen in comfy flats.

Sommige momenten of situaties vereisen, of liever, verlangen en verwachten nu eenmaal een paar high heels, maar een hele dag hierop doorbrengen? Nope! De pijnlijke voeten is één ding, maar rondlopen als een gans met spierpijn omdat ik blaren heb of pijnlijke hielen en tenen is een ander ding. Gelukkig is vrouwelijkheid meer dan een paar schoenen alleen. Naast mijn paar Tamaris high heels, die trouwens al enkele jaren oud zijn, heb ik een nieuw kleedje aan dat ik vond bij de Veja in Merksplas. De kleur is perfect voor de komende herfst en de plissé plooitjes vind ik helemaal super. Enorm trendy en super fijn om te dragen (of om mee rond te zwieren of te shaken op een feestje).

Kleedje – Vila @ Veja Merksplas* //  Schoenen – Tamaris // Handtas – Pinko // Horloge – Daniel Wellington* //
Armband – Bijou Brigitte

IMG 7886 | Eline Van Dingenen IMG 7911 | Eline Van Dingenen IMG 7945 | Eline Van Dingenen IMG 7899 | Eline Van Dingenen IMG 7935 | Eline Van Dingenen IMG 7864 | Eline Van Dingenen IMG 7900 | Eline Van Dingenen IMG 7946 | Eline Van Dingenen IMG 7884 | Eline Van Dingenen IMG 7922 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

2 reacties

  1. Wat zie je er leuk uit 😀 Ik draag eigenlijk nooit kleedjes maar wel hakken. Vorig jaar heb ik een paar mooie boots gekocht bij Zara met een hak en ik kan niet wachten om ze te dragen nu het weer een beetje afgekoeld is. Ik heb nogal een vormeloos figuur dus vind ik kleedjes niet zo mooi staan, jeans is altijd een staple voor mij 😉 Xxx

    • Hi! Ik ben eigenlijk ook meer een broeken-madam dan een kleedjes-vrouw, maar zo nu en dan komt mijn vrouwelijkste kant naar boven en dan vind ik dat wel eens fijn 🙂
      Xx

Geef een reactie