OUTFIT | Stairway to the underground

IMG 7856 | Eline Van Dingenen1 Januari 2018! Laat me vooral eerst starten met jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar toe te wensen! Mogen al jouw dromen, wensen en verwachtingen uitkomen! 2018 heeft hopelijk heel wat nieuwigheden voor mij in petto. Wellicht één van mijn grootste dromen die zal uitkomen. IK GA EEN HUIS BOUWEN! Het klinkt nog altijd zeer onrealistisch, maar ik kan niet wachten om er aan te beginnen. I’ll keep you posted about that! 🙂

Even genoeg gedroomd, back to reality. Het is vandaag  1 januari, wat dus ook wil zeggen dat mijn vakantie er zo goed als opzit. Hebben jullie ook altijd het gevoel dat een week vakantie veel sneller gaat dat een week werken of een week naar school gaan? Jezus! Ik heb echt zoveel gedaan (alsook enkele dagen goed ziek geweest), maar toch nog steeds niet mijn volledige to-do lijstje. Eén van die dingen op mijn lijstje was een uitje naar Antwerpen city. You know, koffietjes drinken, een beetje shoppen, wat rondhangen, opnieuw een koffietje drinken, iets eten… En omdat mijn vriend nog nooit, ik herhaal NOG NOOIT(!) in de voetgangerstunnel geweest was, moesten we dat toch zeker wel eens gedaan hebben! 🙂 Ideaal moment om nog eens een outfit op papier te zetten. Ook Linkeroever heeft trouwens echt mooie locaties and a beautiful skyline!

Wat de outfit betreft, het is duidelijk dat zwart overheerst. Al heb ik dit bewust gekozen om mijn nieuwe handtas wat extra aandacht te geven. Ik heb hem namelijk met Kerstmis cadeau gekregen van mijn schoonouders. Isn’t he lovely?! 🙂

Schoenen – Bristol // Skirt – ByLenz // Trui – H&M // Blazer – Bershka // Sjaal – H&M // Handtas – Essential @ Country Turnhout

IMG 7941 | Eline Van Dingenen IMG 7952 | Eline Van Dingenen IMG 7907 | Eline Van Dingenen IMG 7937 | Eline Van Dingenen IMG 7898 | Eline Van Dingenen IMG 7922 | Eline Van Dingenen IMG 7953 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie