OUTFIT | Stairway to heaven

DSC09550 | Eline Van Dingenen
Zondagmiddag. Net wakker, nog even lekker in bed blijven liggen en heerlijk ontbeten. Exact hoe een zondag moet zijn, toch?  Deze namiddag staat er een familie-uitje op de agenda. Mijn grootouders zijn vandaag welgeteld 57 jaar getrouwd, niet mis lijkt me. Het is dus even snel tussen de soep en patatten (of liever, tussen de kleerkast en de badkamer) mijn blogpost in elkaar flansen. 

Deze foto’s zijn vorige week al gemaakt. Ik was zaterdag met mijn blond buddie Melissa een namiddagje naar Herentals geweest. Een stad niet ver van waar wij wonen en toch kom ik er eigenlijk nooit. Jammer wel, want Herentals is eigenlijk wel echt een mooie stad en halelouja, wat een heerlijke koffiebar hebben ze daar, Lott’s of coffee. En lucky me, want ze openen binnenkort ook een coffee bar in Turnhout. Ze hebben er alvast een vaste klant bij. Laat die freakshakes maar komen.

DSC09469 | Eline Van Dingenen

Oke, back to the subject of this post. Zij die mij al langer volgen op mijn blog of mijn Instagram weten dat ik echt verschillende stijlen heb. Van ultra girlie met veel roos en strikjes zoals in deze post tot een echte tomboy look zoals de outfit die ik hier draag. Gescheurde broeken, oversized bloesjes, maar toch altijd met een vrouwelijke twist zoals de fluffy clutch. Dit is meestal de look waar ik mij het comfortabelst in voel, al is dit natuurlijk niet echt geschikt om te werken, toch zeker de broek niet. Voor mijn werk moet ik dagelijks sollicitanten interviewen en een gescheurde broek komt niet echt professioneel over, haha. Dat is eveneens de reden waarom ik zo’n outfits in het weekend echt heel graag draag. Het haalt me even weg uit de stress van het werk en brengt me echt mentaal in een andere, meer relaxte, wereld. Oke, tijd om te vertrekken nu!  Talk to you soon! 🙂

DSC09542 | Eline Van Dingenen
DSC09517 | Eline Van Dingenen
DSC09423 | Eline Van Dingenen
DSC09558 | Eline Van Dingenen
DSC09502 | Eline Van Dingenen
DSC09508 | Eline Van Dingenen
DSC09534 | Eline Van DingenenDSC09540 | Eline Van Dingenen
DSC09533 | Eline Van Dingenen

Schoenen – Ken // Broek – H&M // Blouse – Coulds of Fashion // Clutch – Primark // Horloge – Fitbit* // Armband // By Lenz

Eline%2BVan%2BDingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie