OUTFIT | Romantic white in Madrid

IMG 6798 | Eline Van DingenenVorige week ben ik een midweekje gaan vertoeven in het warme centrum van Spanje. Ik was nog nooit in Madrid geweest, maar ik kan je verzekeren dat een reisje naar warmere oorden in de herfst echt een aanrader is. In tegenstelling tot de koude in België, was het in Madrid nog zo’n heerlijke 20-25 graden overdag.  Ideaal om mijn dosis vitamine D terug op te laden en er weer een tijdje tegenaan te kunnen. Gelukkig staat mijn volgende vakantie over 5 weken weeral gepland. Een blogpost over mijn trip volgt heel snel, stay tuned! 🙂

De heerlijke zuiderse temperaturen zijn niet alleen goed voor mijn vitamine level, ze zijn ook goed voor mijn humeur (vooral mijn humeur eigenlijk!),  maar ze zijn ook ideaal om nog eens mijn zomergarderobe boven te halen. Een tijdje geleden vond ik een super mooi wit zomerkleedje, maar het weer in België liet het niet toe om dit kleedje te dragen, dus bleef het zielig in mijn kleerkast hangen tot ik eindelijk mijn koffer voor Madrid mocht maken. Eindelijk kreeg ik de kans om deze beauty te dragen. Helaas zal het nu opnieuw in mijn kast blijven hangen tot de lente wederkeert naar België.

Ik vond dit kleedje op de website van Lesara. Ik had nog nooit van die online shop gehoord, maar de goedkope prijzen vergrootte alleen maar mijn nieuwsgierigheid en ik kan beamen dat ik enorm tevreden ben over de kwaliteit en de service! Het kleedje, dat je trouwens hier kan vinden, is nu voor -50% te koop voor € 24,99. Als dat geen mooie prijs is?!

Kleedje – Lesara* // Schoenen – Esmara by Heide Klum @ Lidl // Handtas – Parfois // Jeansjasje – H&M // Zonnebril – Rayban* // Horloge – Violet Hamden* // Armbanden – Violet Hamden* // Ringen – And Other Stories

IMG 6861 | Eline Van Dingenen IMG 6948 | Eline Van Dingenen IMG 6871 | Eline Van Dingenen IMG 6967 | Eline Van Dingenen IMG 6928 | Eline Van Dingenen IMG 6911 | Eline Van Dingenen IMG 6971 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie