OUTFIT | Release the beast

IMG 5848 | Eline Van DingenenWeet je nog dat ik je onlangs vertelde dat ik tot voor kort absoluut geen fan was van tijgerprints? Nee? No problem, hier kan je alvast dat verhaal terugvinden. Wel, lang verhaal kort, ik kocht recent mijn eerste tijgerprint bloes na lang twijfelen omdat tijgerprint, of dierenprint in het algemeen, nooit echt mijn ding was. My opinion changed. Jup! En nog geen beetje. Ik ben intussen helemaal zot van alles wat met tijgerprintjes te maken heeft, zolang het niet té opvallend, té veel of té bombastisch is. En jawel, zo kocht ik dus onlangs mijn tweede tijgerprint item. Tegen dit tempo hangt mijn kast tegen volgend jaar overvol, haha! Liefde op het eerste zich, maar mijn geweten hield me de eerste keer tegen om het toch te kopen (ook wel een beetje het feit dat het 17.58u was, en de winkel om 18.00u zou sluiten).  Maar minder dan 24u later had ik dus dit fantastisch rokje/shortje in mijn bezit. Sindsdien mijn favoriete item om te dragen, zeker in combinatie met mijn nieuwst sweater van H&M, die je wellicht ook niet onbekend is. Ik showde hem namelijk al in deze post.  Leuk, vrouwelijk, ook stoer maar toch ook wel een beetje speels.

Short – Zara // Sweater – H&M // Schoenen – Bullboxer @ Torfs // Horloge + Armbanden – Violet Hamden*

IMG 5834 | Eline Van Dingenen IMG 5890 | Eline Van Dingenen IMG 5857 | Eline Van Dingenen IMG 5845 | Eline Van Dingenen IMG 5883 | Eline Van Dingenen IMG 5851 | Eline Van Dingenen IMG 5893 | Eline Van Dingenen IMG 5875 | Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

4 reacties

  1. Ԝonderfuⅼ blog! I found it while searchіng on Yahoo News.

    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I’ve been trying foг a ԝhile but I never seem to get there!
    Thɑnk you

Geef een reactie