OUTFIT | Ready for spring

IMG 9120 | Eline Van DingenenHet regenachtige weer van zaterdag zorgde voor een enorme daling van mijn gemoedstoestand. Level -100. Het deed mij nog meer dan anders hunkeren naar de lente en de zomer, naar de dagen waarbij de zonnestralen de bovenhand halen en de regenachtige wolken zichzelf gewonnen moeten geven. De weergoden waren hadden duidelijk iets goed te maken en dat was te merken toen ik zondag ochtend het prut uit mijn ogen haalde en ik, na héél lang, eindelijk nog eens zonnestralen richting mijn slaapkamer zag afdwalen. Niet alleen mijn gemoedstoestand springt in een rollercoaster dan, ook mijn garderobe haalt er zijn voordeel uit. Mijn zwarte en vooral regen-proof outfit van zaterdag werd omgeruild voor een lente exemplaar. Een splinternieuwe lichte ripped boyfriend jeans, witte schoenen en een kleurrijke bloes die al een eeuwigheid stof lag te vergaren. Helaas nog steeds met lange jas en een warme sjaal, maar de kleuren straalden op z’n minst toch al een beetje een zomers gevoel uit. Dat het maar snel terug lente is, I am so ready for you!

Sjaal – H&M // Jas – New Look // Handtas – Mango // Bloes – Wibra // Broek – Uniqlo // schoenen – Bristol

IMG 9141 | Eline Van Dingenen IMG 9196 | Eline Van Dingenen IMG 9224 | Eline Van Dingenen IMG 9173 | Eline Van Dingenen IMG 9155 | Eline Van Dingenen IMG 9219 | Eline Van Dingenen IMG 9179 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie