OUTFIT | Pink plateaus & white flowers

DSC06549 | Eline Van Dingenen
Foto’s trekken is tegenwoordig een wekelijkse date geworden met mijn ginger friend. Ik denk dat we intussen elke hotspot in Antwerpen al wel gezien of gefotografeerd hebben. Eigenlijk is het ook altijd een beetje hetzelfde, los van de locatie en de outfit uiteraard. Meestal hebben we wel wat bekijks, iets wat elke blogger wellicht kan beamen. Mensen kijken soms een beetje raar, trekken gekke bekken, lachen eens vreemd of stellen voor om zelf als fotograaf te fungeren. 

DSC06479 | Eline Van Dingenen
Toen Nikki en ik vorige week aan het MAS foto’s aan het nemen waren van mijn nieuwe schoenen en blouse, hadden we plots wel een heel speciale fan. En wat voor eentje seg! Een dame met een grote dalmatiër aan de lijnband en een puppy in de hand passeerden ons, niets speciaal natuurlijk, tot ze het hondje vrij liet rondlopen en de kleine bol wol er niets leuker op had gevonden om ons gedag te komen zeggen. De puppy, ter grote van een klein konen ongeveer, was zo ontzettend schattig en vond het ook heel erg leuk om kusjes uit te delen. De schattigste puppy die ik volgens mij gezien heb. Ik wou hem meteen mee naar huis nemen, al was dat wel buiten de wil van de dame gerekend, haha!

Untitled%2Bdesign%2B%25281%2529 | Eline Van Dingenen

Genoeg over de puppy, tijd om je te laten kennis maken met mijn nieuwe liefdes. Voor zij die mij op Instagram volgen, weten intussen dat ik in het weekend in een kledingwinkel werk. Dit is de winkel waar ik ook regelmatig mee samenwerk. Nu ja, in een kledingwinkel werken wil dus ook zeggen dat ik alle kledij en schoenen van buiten ken. Niet goed voor een echte fashion addict als ik natuurlijk. Van zodra ik deze pastel roze plateau schoenen zag staan, wist ik dat deze mijn eigendom zouden worden. En hetzelfde geldt voor deze witte blouse. Pastelkleuren zijn helemaal hip en trendy deze lente en de witte blouse gaf me meteen het gevoel alsof ik op een strand in Hawaii aan het uitwaaien was. Helaas was het de wind aan het MAS dat door mijn haren waaide en niet de warme zuidenwind. Hawaii is en blijft momenteel een droom. Maar dromen mag, toch?!

DSC06379 | Eline Van Dingenen
DSC06501 | Eline Van Dingenen
DSC06436 | Eline Van Dingenen
DSC06532 | Eline Van Dingenen
DSC06493 | Eline Van Dingenen
DSC06489 | Eline Van Dingenen
DSC06538 | Eline Van Dingenen
DSC06415 | Eline Van Dingenen
DSC06453 | Eline Van Dingenen
DSC06511 | Eline Van Dingenen

Sjaal – H&M
Blouse – ISilk by Veja Merksplas*
Broek – C&A
Schoenen – Veja Merksplas*

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie