OUTFIT | Pink Little Sheep

DSC 0021 | Eline Van Dingenen

Dat roos mijn lievelingskeur is, is wellicht niets nieuw. Dat ik hou van alles wat fluffy of super soft is, is ook niets nieuw. Een combinatie van beide kan dan ook niet anders dan een wauw gevoel creëren. Enof! Hallelouja! Love at first sight kreeg meteen een nieuwe definitie en ik kon het dan ook niet laten om een ommetje langs de kassa te maken en deze ‘oh-it’s-s-fluffy-I’m-gonna-dieeeee’ jas mee naar huis te nemen. Gecombineerd met een basic broek en bijpassende schoenen kreeg deze jas alle aandacht die hij verdiende. Mijn favoriete winter outfit was al meteen gecreëerd nog voor de winter echt in het land is. Benieuwd wat de komende maanden me nog gaan brengen, haha!

Ook de weergoden waren me goedgezind die dag. Tussen de regenbuien door een outfit (of 4) shooten in het mooie Antwerpen, tijdens de regenbuien een hapje eten of een koffietje drinken met mijn ginger friend. Dit is wat ik de ideale zondag noem.

Jas – Bershka // Broek – H&M // Schoenen – Veja Merksplas

DSC 0039 | Eline Van Dingenen DSC 0106 | Eline Van Dingenen DSC 0006 | Eline Van Dingenen DSC 0114 | Eline Van Dingenen DSC 0099 | Eline Van Dingenen DSC 0032 | Eline Van Dingenen DSC 0103 | Eline Van Dingenen DSC 0111 | Eline Van DingenenDSC 0050 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie