OUTFIT | Off Shoulder Stripes

DSC04680 | Eline Van Dingenen
Energie, een goed humeur en veel enthousiasme! Allemaal effecten van de zon op mijn smoeleke. Vorig weekend konden we echt voor de eerste keer van de lente genieten. Héérlijk gewoon, geen andere woorden voor. Ik stond dan ook te popelen om voor de eerste keer mijn witte melkflessen (lees: mijn benen) opnieuw wat zonneschijn te gunnen. Niet alleen mijn benen, maar mijn hele lichaam kan wel wat vitamine D gebruiken. Maar mijn echte spring proof outfit die ik vorig weekend droeg, hou ik nog even geheim voor jullie. 

DSC04510 | Eline Van Dingenen
Vandaag wil ik jullie een outfit laten zien waarbij ik enkele van mijn nieuwe favoriete items aan jullie wil tonen. Een daarvan zijn deze awesome shoes. Ik zag ze voorbij komen op het Instagram kanaal van die shop en nog geen 2 dagen later had ik ze al aan mijn voeten. Oops #addict?! Ik moest ze proberen en lucky me, ze zaten echt perfect! De ideale sandaal voor deze lente en zomer! Dat is uiteraard niet het enige nieuwe item dat ik je wilde laten zien. Naast de nieuwe beauties aan mijn voeten, is ook het gestreepte topje een nieuwe aanwinst. Ik vond dit gestreept off shoulder topje bij Veja in Merksplas. Voor de inwoners van de Kempen (hoera voor de Kempen!!) die Veja niet kennen, shame on you! 🙂 Een fantastische multibrand store met een gi-gan-tisch ruim aanbod aan kledij, schoenen en handtassen waar ook de hongerige shoppers hun pleziertje vinden. Toen ik door de winkel aan het slenteren was, op zoek naar wat lente proof items voor in mijn kleerkast, kon ik het niet laten om dit topje mee te nemen. Off shoulder was vorig jaar al een enorme trend, en dat zal deze zomer niet minder zijn. In tegendeel! I’m prepared for you, summer! Come on and give me some sunshine!
DSC04707 | Eline Van Dingenen
DSC04610 | Eline Van Dingenen
DSC04541 | Eline Van Dingenen
DSC04660 | Eline Van Dingenen
DSC04594 | Eline Van Dingenen
DSC04585 | Eline Van Dingenen
DSC04712 | Eline Van Dingenen
DSC04576 | Eline Van Dingenen
DSC04636 | Eline Van Dingenen

Shoes – Stien 
Pants – C&A
Top – Veja*
Handbag – Flora & Co
Watch – Fossil

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie