OUTFIT | Not the average dress

IMG 0844 | Eline Van DingenenAls ik zo door mijn eigen recente blogposts ga kijken, is mij toch wat opgevallen. Onbewust grijp ik de laatste tijd veel naar de kleur groen (zoals hier en hier). Ik vertelde je in mijn vorige post dat een shootdagje door onvoorziene omstandigheden veranderd was in een shopdagje, niet dat we dat zo erg vonden hoor. Tijdens onze trip door het magische Wijnegem Shopping Center was de aantrekkingskracht van vele winkels te groot om te weerstaan. Winkels zoals Zara, H&M, New Look staan standaard op mijn must visit-lijstje. Iets minder standaard, maar toch een bezoekje waard, is de C&A. Vroeger kwam ik er eigenlijk zelden. Naar mijn gevoel was dit (en ik spreek bewust in de verleden tijd) een iets wat oudbollige winkel met weinig interessante stuks voor mij. Recent werd mijn nieuwsgierigheid toch geprikkeld door hun etalage en ik was aangenaam verrast toen ik opnieuw de glazen deur voorbij wandelde. Een nieuwe wind waaide door hun collecties en sindsdien kan ik de C&A toevoegen aan mijn must-visit lijstje. Sinds mijn eerste bezoek, heb ik intussen al opnieuw enkele items gekocht daar, zo ook mijn nieuwste, ietwat atypische, kleedje. En ja, opnieuw groen. Een midi-lengte, wat niet meteen mijn ding is,  maar toen ik voor de spiegel van de paskamer stond, wist ik meteen ‘dit wordt van mij!’. Et voila, zo wandelde ik buiten met dit prachtitem.

Om toch nog dat Eline-gehalte te behouden, heb ik hem gecombineerd met stoere accessoires en details. Zwarte all-stars, een zwarte riem en een leren biker jacket maakt de look iets minder girly en voegde een grote dosis power toe.

Kleedje – CA // Schoenen – All Stars //  Riem – SheIn // Leather Jacker – C&A

IMG 0854 | Eline Van Dingenen IMG 0883 | Eline Van Dingenen IMG 0873 | Eline Van Dingenen IMG 0888 | Eline Van Dingenen IMG 0858 | Eline Van Dingenen IMG 0868 | Eline Van Dingenen IMG 0845 | Eline Van Dingenen IMG 0891 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

2 reacties

Geef een reactie