OUTFIT | My perfect Christmas / NY outfit

IMG 7886 | Eline Van DingenenMet nog minder dan een maand voor Kerstmis, begint stilaan de hunt naar de Christmasvide.  De ideale Kerstcadeautjes vinden is prioriteit nummer één, maar ook de zoektocht naar het ideale ‘hoe-pak-ik-mijn-schoonouders-in-menu’ staat hoog op vele to-do lijstjes. Kale plekken in huis worden opgevuld met kerstbomen met veel te veel lichtjes en met een ‘nooit-te-veel-aan-pakjes’ eronder. Gezelligheid troef en familiegevoel boven.

Kerstmis en Nieuwjaar betekent voor vele vrouwen, en wellicht ook een groot aantal mannen, ook de zoektocht naar de ideale outfit. Overal zie je de LBD en een paar zwarte killerheels opduiken. Maar niet voor mij dit jaar. Deze keer wil ik het anders maar toch feestelijk. Geen pijnlijke voeten, blaren op mijn heel of krampen in mijn tenen, want IK KIES VOOR PLATTE SCHOENEN, nah! De tijd dat platte schoenen alleen maar lomp en onverzorgd overkomen is al lang verleden tijd. Je kan de dag van vandaag ontelbare elegante platte schoenen tegenkomen en ik heb alvast mijn paar gevonden, hoera, en met dank aan Sprox! En dit keer wél goed op tijd, haha! Vaak is het een last minute shopping uitje waarbij ik gehaast op zoek moet gaan naar dat ene wauw paar. Je kent dat gevoel wel, als het van de moetes is, vind je niets, als het gewoon ter ontspanning is, kom je thuis met een dozijn aan zakken. The struggle is real, girls! 🙂

Never underestimate the power of a good outfit!

Uiteraard kan je niet buitenkomen met enkel een paar schoenen aan je voeten. Al zal het je allicht wel veel bekijks opleveren, haha! Ook dit is meestal een last minute beslissing, en ik vrees dat ik dit jaar weer prijs ga hebben. Het hangt ook een beetje van mijn gemoedstoestand af. Soms heb ik dagen dat ik een ‘broek-meisje’ ben, andere momenten ben ik eerder een ‘kleedjes-girl’. De vrouwen ons jullie snappen wel wat ik bedoel. Ik heb van elks momenteel al een exemplaar klaarliggen. De keuze is dus al beperkt tot 2, wat het op zich wel heel gemakkelijk maakt. Dit jaar heeft Lidl me een grote stap vooruit geholpen door de fantastische samenwerking met Heidi Klum uit te werken. Wat een fantastische items hebben ze op de markt gebracht! Nooit gedacht dat ik mijn NYE outfit in de Lidl zou vinden. 🙂 Good job, Heidi & Lidl!

Schoenen –  Sprox* // Jumpsuit, Glitter blazer, Glitterjurk – Esmara by Heide Klum @ Lidl* // Handtas – Mango

Outfit 1: Jumpsuit

IMG 7809 | Eline Van Dingenen IMG 7815 | Eline Van Dingenen IMG 7831 | Eline Van Dingenen IMG 7865 | Eline Van DingenenOutfit 2: Glitterjurk

IMG 7955 | Eline Van Dingenen IMG 7929 | Eline Van Dingenen IMG 7900 | Eline Van Dingenen IMG 7881 | Eline Van DingenenWat is jou favoriet, outfit 1 met de jumpsuit, of ga jij toch voor outfit 2 met een kleedje?

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

4 reacties

Geef een reactie