OUTFIT | My fluffy panther jacket

IMG 9016 | Eline Van DingenenHelaas maar waar, het is nog steeds winter. Stiekem ben ik me al terug aan het klaarmaken voor dat heerlijk lentezonnetje, langere avonden en de hemelse geur van versgemaaid gras. Ik vrees alleen dat ik nog wat geduld zal moeten hebben. Als moeder natuur dan toch beslist om het nog enkele maanden koud te houden en de wind zijn ding te laten doen, dan kunnen we er maar beter het beste van maken en zo warm maar ook zo fashionable mogelijk de straat op gaan. Toch? 🙂

Dus, zo gezegd, zo gedaan. Vorige week ging ik met manlief richting bouwbeurs in Antwerpen om wat inspiratie op te doen voor ons droomhuis. Ideaal dus om even een frisse neus te halen, een wandelingetje te doen in het mooie Antwerpen en uiteraard ook nog even de camera bovenhalen om te profiteren van het daglicht. (Jezus, het wordt dringend tijd dat het ‘s avonds wat langer licht blijft.) Een heerlijke tas boordevol liefde (aka een heerlijke caffe latte mét sojamelk) mocht uiteraard ook niet ontbreken.

Deze outfit is in zijn geheel één van mijn favorieten. Mijn beloved panther jacket die ik in Parijs spotte en meteen datzelfde uur nog ging aankopen in de lokale Zara in combinatie met enkele solden aanwinsten. De broek en de bloes vond ik recent aan 30% korting bij de JBC. Het leuke aan de broek is dat het glitters bevat! Hallelouja, als er maar glitter op zit, dan ben ik meteen content. 🙂 Hebben jullie al veel soldenaankopen gedaan? Super benieuwd naar wat jullie zoals scoorde. Let me know in de comments hieronder!

Jas – Zara // Bloes – JBC // Broek – KBC // Handtas – Guess @ Veja Merksplas* // Schoenen – Bristol // Riem – SheIn

IMG 8857 | Eline Van Dingenen IMG 8990 | Eline Van Dingenen IMG 8905 | Eline Van Dingenen IMG 8952 | Eline Van Dingenen IMG 8844 | Eline Van Dingenen IMG 8924 | Eline Van Dingenen IMG 9011 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

 

Geef een reactie