OUTFIT | My first bare legs with Veja

DSC04935 | Eline Van Dingenen
In mijn vorig artikel, dat je trouwens hier nog eens kan lezen, vertelde ja al dat ik vorig weekend éindelijk mijn blote benen nog eens wat zuurstof kon geven. Wat een fantastische zondag was dat, de hoeveelheid zonnestralen die we cadeau kregen was enorm! Een dag in de Franse Côte d’azur is er niets tegen. Nu de temperaturen nog en we zijn vertrokken. Maar we mogen uiteraard niet klagen, het is uiteindelijk nog maar half maart, maar een goed begin is half gewonnen toch?!


DSC04773 | Eline Van Dingenen
Vandaag is het tijd om opnieuw even terug weg te dromen naar die zonnige dagen. Vanavond vertrek ik trouwens op skivakantie, terug even naar de kou. De knop terug omdraaien voor enkele dagen, genieten van de mooie landschappen, het fijne gezelschap en de adrenaline van het skiën, maar van zodra ik terug ben is het al zomer wat de klok slaagt. Fingers crossed.

Mijn eerste lente-look is er eentje die je perfect op een festivalweide zou kunnen treffen. En als ik aan festivals denk, denk ik onmiddellijk aan die zalige warme zomeravonden met een heerlijke cocktail in de hand, mijn vrienden om me heel en een streepje goede muziek. Wat wil je eigenlijk nog meer? Een combinatie van een bohemian geïnspireerd kleedje met een licht jeansjasje is in feite alles wat je nodig hebt om een zonnige (festival)dag (en ook avond) te doorkomen. Hier ben ik weer, lang leven de Kempen, want tijdens mijn bezoekje aan de Veja, vond ik dus niet alleen mijn gestreept off shoulder topje, maar ook deze super look! Als je zelf ooit eens één van mijn favoriete shops in mijn hometown een bezoekje wil brengen, je kan hen vinden in de Veldenbergstraat 67 in Merksplas.
DSC04733 | Eline Van Dingenen
DSC04809 | Eline Van Dingenen
DSC04956 | Eline Van Dingenen
DSC04753 | Eline Van Dingenen
DSC04830 | Eline Van Dingenen
DSC04976 | Eline Van Dingenen
DSC04788 | Eline Van Dingenen
DSC04773 | Eline Van Dingenen

Jacket – Veja*
Dress – Veja*
Shoes – Stien Boetiek
Handbag – Shein
Watch – Fossil

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie