OUTFIT | Matching with the autumn vibes

IMG 0789 | Eline Van DingenenAls ik nu uit mijn raam kijk, kan ik het niet meer ontkennen. De herfst is meer dan officieel gestart. En hoewel ik absoluut een voorkeur heb voor de zomerse dagen, moet ik toegeven dat ook de herfst zijn charmes heeft (uitgezonderd van de helse regenbuien natuurlijk). De warme vibes, de kleurrijke omgeving en de gezellige avonden waarbij je met een heerlijke tas chocomelk onder een dekentje naar je favoriete serie aan het kijken bent, zalig.

De herfst is ook het ideale moment om eindelijk terug je warmere items uit je kast te halen, te werken met laagje, véél laagjes en jezelf cosy in te pakken als een verrassing met een grote strik rond. Iets wat ik tot voor kort ook steevast meed, maar nu in deze outfit uiteindelijk wel draag, was de tijger of leopard print. Het oogde naar mijn mening behoorlijk vulgair en marginaal (dit is mijn mening uiteraard), maar toen recent Heidi Klum haar nieuwe collectie lanceerde in de Lidl, werd het dus wel eens tijd om mezelf onder te dompelen en te verdiepen in deze dierlijke trend. Ik heb mijn beeld hierover toch behoorlijk aangepast, al blijf ik een full tiger print nog steeds too much vinden, maar gecombineerd met enkele goede basics geeft dit je outfit wel echt dat tikkeltje extra. En dat is ook exact wat ik hier gedaan heb. Een lange zwarte trenchcoat, een basic jeansbroek en eyecatchers aan mijn voeten. Over deze schoenen gesproken, ze zijn de max! Al van de eerste keer dat ik ze zag staan bij de Veja in Merksplas, was ik stapelverliefd. Maar om één of andere reden besliste ik toen om ze niet mee te nemen. Ik was nog maar amper vertrokken op de parking en ik had al spijt… Het duurde dan ook niet heel lang voor ik rechtsomkeer maakte en toch met deze beauties naar buiten wandelde. They’re so fluffy, I’m gonna diiieeeee 🙂

Trenchcoat – Heide Klum @ Lidl // T-shirt – Heide Klum @ Lidl // Broek – Bristol // Schoenen – Veja Merksplas* // Handtas – Gallerys

IMG 0779 e1507291539553 | Eline Van DingenenIMG 0821 | Eline Van DingenenIMG 0783 | Eline Van DingenenIMG 0746 e1507291590182 | Eline Van DingenenIMG 0804 | Eline Van DingenenIMG 0770 | Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

 

2 reacties

Geef een reactie