OUTFIT | Matching suit

DSC07041 | Eline Van Dingenen


De Belgische temperaturen. Het is een welles-nietes spelletje soms. Maar wat draag je dan precies op zo’n dag waarbij je ‘s morgens een regenjas en paraplu zou meenemen, maar waar het ‘s middags terrasjesweer is? Laat staan dat je dan ook nog eens moet gaan solliciteren die dag?! Yeah right! Ik had het vlaggen. Zo moest ik vorige week op gesprek voor een nieuw project. Het was te warm voor een lange broek en om één of andere reden had de kieskeurige en koppige ik alles behalve zin om een kleedje aan te trekken. Wel, hoera voor de female-short-suit zoals ik het noem. Eigenlijk kan je het wel zien als de casual variant van een pak maar dan met een speelse twist. Een sneaker eronder en you’re ready to go voor een festival of een citytrip. Al koos ik in dit geval toch voor een schoen met een hak om het toch een beestje deftig te maken voor mijn gesprek.
 

DSC06999 | Eline Van Dingenen
 
En guess what.. Niet alleen de kieskeurig ik, maar ook de ik-wil-alles-ik had deze variant nog geen week geleden bij Bershka gekocht, of ik had me een andere versie al aangeschaft. Oops! Addict ofzoiets? Ja, niets aan te doen! Ik vind dit zo’n leuk setje dat ik niet kon weerstaan aan de andere (met enkel zwarte strepen). In je vrije tijd, op het werk of gewoon tijdens een avondje stappen. Met de juiste details maak je van dit exemplaar een echte knaller. Ik laat je vandaag alvast de citylook zien, maar ik beloof je plechtig dat ook heel snel de andere outfit online komt te staan! See you!

 DSC07027 | Eline Van Dingenen
DSC07022 | Eline Van Dingenen
DSC07074 | Eline Van Dingenen
DSC07020 | Eline Van Dingenen
DSC07029 | Eline Van Dingenen
DSC07078 | Eline Van Dingenen
DSC07062 | Eline Van Dingenen
 
Short + Blazer – Bershka
Top – Bristol
Schoenen – Converse All Star
Horloge – Fitbit*
Ring – Nanini
 
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen
 

Geef een reactie