OUTFIT | Light in the Box

IMG 0480 | Eline Van DingenenOh hello sunshines! De zon was ons de voorbije week week meer dan goedgezind. Ik doe op zo’n zon overgoten dagen niets liever dan samen met de boyfriend richting gezellige locaties trekken. Vorige week stond er Antwerpen op de planning. Een gezellige picknick aan het water, wat rondslenteren door de winkelstraat, ijsjes eten en terrasjes doen. Héérlijk gewoon. Dit voelt voor mij echt alsof ik op vakantie ben. Niets moet, alles mag.

De zon was zo fantastisch, dat ik koos voor comfortabele slippers, een short en een leuk kleurrijk bloesje. Omdat ik de dag voordien de zon een beetje onderschat had, waren mijn armen, schouders en rug behoorlijk verbrand. #kreeft was zeker van toepassing. Om op safe te spelen heb ik toch maar voor een jeansjasje gekozen. Mijn nieuw jeansjasje is er trouwens eentje dat ik vond via Light in the Box. Een voor mij onbekende website, maar waar veel van mijn wishlist items voor een appel en een ei te koop zijn. Ook mijn leuk blauw tasje komt van Light in the Box. Heerlijk toch. Hebben jullie al eens iets bestand via hun website? Let me know what you think 🙂

Jeansjas – Light in the Box* // Bloes – Primark // Short – H&M // Slippers – Bristol // Handtas – Light in the Box+ // Zonnebril – River Island // Horloge – Fitbit*

IMG 0509 | Eline Van Dingenen IMG 0502 | Eline Van Dingenen IMG 0486 | Eline Van Dingenen IMG 0501 | Eline Van Dingenen IMG 0514 | Eline Van Dingenen IMG 0508 | Eline Van Dingenen IMG 0496 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie