OUTFIT | It’s the season of the blossoms

IMG 0703 | Eline Van DingenenHeerlijk gewoon! Ik hou van deze periode van het jaar, niet enkel omdat de temperaturen weer richting zalige hoogtes klimmen, maar ook omdat mijn zomergarderobe weer van stal mag én vooral omdat je overal ontzettend mooie bloesems spot. Eén ding weet ik al zeker, later wil ik zo’n mooie roze boom in mijn tuin! 🙂

Een zonovergoten weekend, eindeloos lange wandelingen, heerlijke terrasjes tot de late uren, de eerste bbq”s van het jaar.  Vorig weekend was het allemaal van dat! Give me more please! Moeder natuur heeft ons goed verwend de afgelopen dagen. En dat was meer dan zichtbaar op straat, mensen zijn een stuk gelukkiger, iedereen straalt en het enthousiasme spat er vanaf! Ook bij mij uiteraard, en dat zie je ook op de foto’s. Ik wou per se met zo’n heerlijke ruikende bloesem boom op de foto, en ik spotte er eentje bij mijn vriend in de straat. Het kind kwam meteen terug in mij naar boven en vond niets heerlijker dan een sneeuwlandschap te creëren met roze blaadjes. Laat de foto’s voor zich spreken zou ik zeggen, en geniet nog van het klein beetje zon dat ons deze week te wachten staat.

Bloes – Rails* // Short – H&M // Schoenen – Guess // Zonnebril – Veja Merksplas* // Handtas – Coasts // Horloge – Fitbit* // Ringen – Melano*

IMG 0674 | Eline Van Dingenen IMG 0653 | Eline Van Dingenen Untitled design 1 | Eline Van Dingenen IMG 0639 | Eline Van Dingenen IMG 0695 | Eline Van Dingenen IMG 0704 | Eline Van Dingenen IMG 0716 | Eline Van Dingenen IMG 0647 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie