OUTFIT | Inspiration for a colorful spring

Het is intussen (nog maar) februari, oh gosh! Het voelt aan alsof de tijd voorbij kruipt, zeker wanneer ik nóg meer dan anders verlang naar de lente en de zomer. Mijn gedachten dwarrelen af naar de geur van vers gemaaid gras, de knopjes en kleine blaadjes die eindelijk beginnen bloeien, een heerlijk zonnetje dat eindelijk nog eens wint van de koude en de regen. In mijn ogen, alleen maar voordelen aan de lente en de zomer. Ik ben ook alles behalve een wintermens. Ik haat koude, ik haat regen en ik haat donkere en grijze dagen. Maar wellicht ben ik niet de enige, haha!

En dat is absoluut ook te merken aan mijn gemoedstoestand. Mijn collega’s en vrienden zullen het geweten hebben, haha. Ik voel me moe, depressief, futloos, noem maar op. Mijn ochtendritueel bestaat in de winter ook uit meer dan een half uur lang op die snoozeknop duwen, om mezelf dan uiteindelijk uit dat bed te sleuren en met veel tegenzin mezelf klaar te maken om dan een uur in de file te moeten staan.

Om die winter blues te bestrijden zijn er voor mij alvast enkele kleine dingen die helpen. Onder andere eens een random dagje verlof nemen (dit staat intussen al op de planning! Hoera voor een verlengd weekend) om je batterijen terug op te laden en eens van wat daglicht te kunnen genieten zonder achter je computerscherm te moeten zitten. Ook een kleurrijke en vrolijke outfit maakt mijn humeur meteen een stuk beter. Nog niet zoals ik zou willen, maar alle beetjes helpen, toch? 🙂

Wanneer ik aan mijn lente en zomer garderobe denk, denk ik aan een overload aan kleuren en printjes. Hoe meer hoe beter en er is niets dat niet gecombineerd kan worden deze zomer. Hoe meer kleur, hoe beter. Met dit in het achterhoofd, deel ik jullie graag enkele van mijn spring favorites mee. Ik was toevallig net op de webshop van Esprit aan het rondneuzen en er zijn alvast enkele items die zeer snel richting mijn winkelmandje versleept zullen worden. Hebben jullie ook zo een voorliefde voor kleurrijke kledij in de lente en de zomer?

October 25 2019 2 | Eline Van Dingenen

1. Roze jurk // 2. T-shirt met print // 3. Zonnebril // 4. Roze bloes // 5. Blauwgroene schoudertas // 6. Rode broek //
7. Blauwe muiltjes // 8. Weekendtas met kusjes // 9. Rode broek met glans // 10. Lang geruit kleed // 11. Roze sportkousen // 12. Zilveren avondjurk // 13. Blauwe broek // 14. Roze suede rok // 15. Gebloemde bloes //
16. Sandalen met glitter Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

 

Geef een reactie