OUTFIT | Indian Summer

IMG 4956 | Eline Van DingenenNooit verwacht, maar toch gekregen. Ik heb het niet over een huwelijksaanzoek of een wereldreis (al zou dat ook wel welkom zijn), wel over het mooie cadeau dat zonneschijn noemt, dat we van moeder natuur hebben gekregen. Vorig weekend was er eentje om in te kaderen. Het ideale moment om de stad in te trekken (al heb ik daar niet noodzakelijk een indian summer voor nodig). Ik trommelde mijn ginger buddy op, trok met een tas vol outfits en mijn nieuwe camera richting justitiepaleis in Antwerpen om deze nieuwe look te shooten. De schaduwvlekken vormden een mooi schouwspel dat het verhaal van de liefde vertelt. Naast mijn liefde voor de zon, en ook een klein beetje voor de herfst op zijn mooist, en mijn liefde momenteel het grootst voor mijn nieuwe sweater.

Van zodra de temperaturen beetje bij beetje dalen en de mensheid verplicht wordt dichter bij elkaar te kruipen, kan ik het niet laten om mij in te dommelen in heerlijk warme en dikke sweaters. Hoe meer oversized het model is, hoe liever. En ondanks dat het nog maar half oktober is, moet ik toegeven dat mijn sweaterlade intussen overvol zit. Een klein beetje een verslaving, I guess. Blauw, groen, grijs, wit, groot, klein, met print, zonder print en nu dus ook met pailletten. Mijn favoriet so far. En omdat het nog maar half oktober is, zal het wellicht nog niet mijn laatste zijn.

Sweater – H&M // Broek – Veja Merksplas // Schoenen – Tamaris // Bril – Kruidvat

IMG 4991 | Eline Van Dingenen

IMG 4969 | Eline Van Dingenen IMG 5004 | Eline Van Dingenen IMG 5001 | Eline Van Dingenen IMG 4939 | Eline Van Dingenen IMG 4984 | Eline Van Dingenen IMG 4937 | Eline Van Dingenen IMG 5009 | Eline Van Dingenen IMG 4965 | Eline Van Dingenen IMG 4979 | Eline Van Dingenen IMG 4927 | Eline Van Dingenen IMG 4932 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie