OUTFIT | Go Tigers!

DSC08898 | Eline Van Dingenen

Eén van de trends deze zomer zijn de komono’s. Alle kleuren, vormen en patroontjes en combineerbaar met een broek, shorts en zelfs rokjes. Lekker los en luchtig en ideaal om je zomerse outfit dat tikkeltje extra te geven. Kant en klaar vind je honderd en één modellen in zowat elke winkel in de stad, maar toen ik recent dit kleedje vond bij Stien in Turnhout, wist ik meteen dat ik hem niet al kleedje zou dragen. Ik zag er de perfecte kimono in. Mét of zonder riempje is dit tiger exemplaar een perfecte eyecather. 

DSC08908 | Eline Van Dingenen

Dit weekend ben ik trouwens met mijn flower buddy Melissa opnieuw de stad in getrokken om een outfit te shooten in één van de mooiste gebouwen van Antwerpen, het centraal station. Verwacht je volgende week dus maar aan een fantastisch kleurrijke shoot in een prachtige setting. Neem alvast een kijkje op mijn Instagram voor een voorproefje. Voor vandaag wil ik graag even alle aandacht vestigen op deze tiger beauty. Let’s have a look!

DSC08855 | Eline Van Dingenen
DSC08859 | Eline Van Dingenen
DSC08891 | Eline Van Dingenen
DSC08958 | Eline Van Dingenen
DSC08901 | Eline Van Dingenen

Schoenen – Guess @ Veja Merksplas
Horloge – Daniel Wellingtong*
Kimono – Stien Boetiek
Broek – Forever 21
Handtas – Pinko

X 252C 2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie