OUTFIT | Fluffy shoes & a patchy bag

DSC08372 | Eline Van Dingenen
Super zacht, heerlijk comfortabel en ultra trendy. Je raadt het al, jep, mijn nieuwe schoenen. En oh ja, deze handtas ook. Twee items waarvoor ik mi-nu-ten lang door de Torfs slenterde en twijfelde of ik deze nu wel of niet zou kopen. Zijn ze niet té? Past dit wel bij mij? Wat gaan andere hiervan denken? De conclusie van mijn geslenter door de winkel: Je m’en fous wat anderen denken. Ik vind ze mooi dus ik koop ze. Et voila, hierbij de outfit. De look zelf heb ik heel basic en casual gehouden zodat de schoenen en de handtas nog beter tot zijn recht komen. En oh, wat ben ik blij dat ik ze uiteindelijk toch gekocht heb!

Super soft, very comfortable and ultra-trendy. You can already guess, yep, my new shoes. And oh yes, this handbag too. I sauntered through the Torfs for mi-nu-tes doubting if I should buy these two items or not. Aren’t the too much? Does this fit me? What will others think about this? The conclusion of my sauntering: Je m’en fous what others think. I like them so I buy them. And here is the outfit. I kept the look very basic and casual so that the shoes and the handbag fit perfectly. And oh, what am I happy that I finally bought these items!
DSC08378 | Eline Van Dingenen
1 | Eline Van Dingenen
DSC08385 | Eline Van Dingenen
DSC08435 | Eline Van Dingenen
2 | Eline Van Dingenen
DSC08342 | Eline Van Dingenen
DSC08439 | Eline Van DingenenDSC08372 | Eline Van Dingenen
DSC08441 | Eline Van Dingenen

Blouse – H&M
Pants – H&M
Shoes – Torfs
Handbag – Torfs
Sunglaces – Random
Choker – New Look
Necklace – Nanini
Watch – Fossil

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie