OUTFIT | Flowers in Paris

DSC06257 | Eline Van Dingenen

Je hebt ongetwijfeld de foto’s op mijn Instagram pagina al zien passeren. Ik ben in Parijs geweest! De city of love is niet alleen ideaal voor verliefde koppeltjes, getrouwde tortelduifjes of kalverliefdes. Ook als vriendinnen kan je daar je draai wel vinden. Een knotsgek idee van enkele weken geleden werd vorig weekend uiteindelijk uitgevoerd. Mijn gingerbuddie en ik trokken vorige week vrijdag richting het zuiden, met ongeveer 400 kilometers op de gps en Parijs als eindbestemming vertrokken we richting de Franse cultuur, de blauwe lucht en de veel te dure cafe lattees.

Het goede weer, uitgezonderd van de laatste uurtjes, hadden we zeker mee. Een dikke 20 graden tiktje de thermometer aan, ideaal dus om eindelijk de zomerse garderobe uit je kleerkast tevoorschijn te toveren en te paraderen over de Franse straten als een echte fashionista, want Parijs is toch wel één van de grootste modesteden. Ondanks dat ik niet het typische meisje ben *ik heb in Parijs net zwarte All Stars gekocht* hou ik wel van die typische vrolijke en zwierige bloemenjurkjes. Het jurkje dat ik op deze foto’s draag is mijn meest recente aanwinst dat ik gevonden heb bij Veja en ik vermoed dat dit exemplaar ook het vaakst gedragen zal worden. Als het weer meezit tenminste, lang leven België, haha!

De subtiele maar fijne bloemenprint en de simplistische kleurencombinaties maken het jurkje helemaal af. Het is niet té bombastisch of té girlie zodat het lijkt alsof je een wandelende kleurboek bent. Ik ben niet van de grootste, helaas, maar ook de lengte is voor mij perfect. Mijn favo stuk, dat is zeker!

DSC06281 | Eline Van Dingenen
DSC06270 | Eline Van Dingenen
DSC06266 | Eline Van Dingenen
DSC06292 | Eline Van Dingenen
DSC06250 | Eline Van Dingenen
DSC06271 | Eline Van Dingenen
DSC06255 | Eline Van Dingenen
DSC06263 | Eline Van Dingenen

Sunglasses – Veja Merksplas*
Dress – Only by Veja Merksplas*
Shoes – Bristol
Earrings – H&M

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie