OUTFIT | Culottes & tigers

IMG 6196 | Eline Van DingenenMixing en matching verschillende stijlen, patronen en stoffen. Het is voor mij een soort van mezelf opnieuw uitvinden en combinaties proberen waarvan ik nooit dacht dat ze ooit zouden matchen. En zelfs dat moet niet altijd. Soms is het gewoon eens leuk om eens iets uniek te doen en stuks te combineren die to-taal niet bij elkaar passen. En dat is exact wat ik hier gedaan heb. Het weer was goedgezind en gaf ons vorige week nog eens een zonnige dag, dus haalde ik een oude klassieker nog eens uit de kast, mijn navy blue culotte die al bijna stof aan het vergaren was. Die combineerde ik met een basic witte t-shirt en mijn matching schoenen en jas, beide uit de Heidi Klum collectie van de Lidl. Et voila, mijn niet-passende-toch-matchy-outfit. Enjoy!

Schoenen – Heidi Klum @ Lidl // Culotte – SheIn // T-Shirt – Vero Moda // Bicker Jacket – Heidi Klum @ Lidl // Handtas – Pinko // Horloge + Armbanden – Violet Hamden*

IMG 6179 | Eline Van Dingenen IMG 6192 | Eline Van Dingenen IMG 6206 | Eline Van Dingenen IMG 6188 | Eline Van Dingenen IMG 6187 | Eline Van Dingenen IMG 6201 | Eline Van Dingenen IMG 6195 | Eline Van Dingenen Eline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie