OUTFIT | Blue Summer Dress

DSC08659 | Eline Van Dingenen

Zondag namiddag! Eindelijk tijd om in mijn zetel neer te ploffen. Gisteren, zaterdag, had ik met Melissa afgesproken om enkele nieuwe outfits te shooten, maar onze afspraak was verplaatst naar zondag. Dus ja, change of plans. De boyfriend was niet thuis en mijn zin om te kuisen was al helemaal niet thuis, dus dan maar een andere activiteit om mijn dag te vullen. In plaats van nieuwe outfits shooten, werd het nieuwe outfits shoppen. Ook niet slecht als je het mij vraagt. Last minute stapte ik in mijn auto en reed ik richting onze noorderburen. Hi Eindhoven, hi Primark en bye money! Hoewel, voor weinig geld heb ik er toch enkele mooie toppers gescoord. Hou dus zeker mijn instagram en mijn blog in het oog want er zullen heel wat nieuwe items op verschijnen. Hierbij heb je nummer één al. Een fijn blauw-wit gestreept zomer jurkje met schattige strikjes op de achterkant en nieuwe flitsers aan mijn voeten. 

DSC08575 | Eline Van Dingenen

“Hey, gij lijkt precies op een tennisster.” was de eerste opmerking die mijn richting uitkwam. En inderdaad, het is de perfecte sporty maar toch classy outfit. Ik heb meteen al een nieuwe favoriete combo. En uiteraard mag mijn nieuwe beauty ook niet ontbreken. Al weken liep ik met het idee rond om deze Love bag van Pinko aan te schaffen en weken dacht ik bij mezelf, och, nee laat ook maar maar vorige week kon ik me toch niet bedwingen. Na al eens gaan windowshoppen te zijn geweest bij Pinko, heb ik enkele dagen later mijn rekening geplunderd om deze nieuwe aanwinst een plaatsje te geven in mijn special-occasions-and-fancy-expensive-things-closet. Couldn’t be happier now! I love you, love bag! 

DSC08600 | Eline Van Dingenen
DSC08632 | Eline Van Dingenen
DSC08644 | Eline Van Dingenen
DSC08590 | Eline Van Dingenen
DSC08628 | Eline Van Dingenen
DSC08639 | Eline Van Dingenen
DSC08613 | Eline Van Dingenen
Horloge – Daniel Wellington*
Oorbellen – Dreamland
Schoenen – Primark
Kleedje – Primark
Ring – Nanini
Tas – Pinko

X 252C 2BEline 4 | Eline Van Dingenen


Geef een reactie