OUTFIT | Black hat

DSC02146 | Eline Van Dingenen

Hoeden zijn de laatste tijd een grote trend geworden. Je spot steeds meer en meer mensen met een hoofddeksel. Fantastisch vind ik dat! Bij anderen! Tot een tijdje geleden. Ik wou me ook wel eens wagen een aan hoed.

Hats are a huge trend lately. You spot more and more people who are wearing hats and other stuff on their head. I think it’s fantastic! With others! Till some time ago. I wanted to try a hat as well.
DSC02385 | Eline Van Dingenen
De zoektocht naar de ideale hoed was begonnen. Ik heb er volgens mij wel tientallen op mijn hoofd gehad, maar telkens was de klik er niet. Of de kleur stond me niet aan, of de maat was niet juist, of het model paste me niet. Ik had het bijna opgegeven, totdat ik de c&a binnenstapte en mijn ogen vielen op een zwarte hoed met een klein gouden detail. Yep, dat was ie dan, mijn ideale hoed. Ik ben uiteindelijk enorm blij dat ik hem toch gekocht heb! Hieronde kan je mijn ideale hoed-proof look terugvinden :-)! Wat vinden jullie van hoeden? Ook zo’n fan als ik nu? 🙂

The search for the ideal hat was started. I guess I tried more than 10 hats, but everytime I missed something. The click wasn’t there. Or the colour wasn’t food, or the size wasn’t correct, or the model didn’t fit me. I almost gave up, until I walked into the c&a and my eyes were attracted by a black hat with a golden detail. Yep, this would be my ideal hat. In the end, I was so happy that I bought it! Find here my perfect hat-proof look :-)! What do you think about hats? Or you also a big fan of them as I am right now? 🙂
DSC01949 | Eline Van Dingenen
DSC02099 | Eline Van Dingenen
DSC02268 | Eline Van Dingenen
DSC02398 | Eline Van Dingenen
DSC02176 | Eline Van Dingenen
DSC02209 | Eline Van Dingenen
DSC02133 | Eline Van Dingenen
DSC02258 | Eline Van Dingenen
DSC02305 | Eline Van Dingenen
DSC02020 | Eline Van Dingenen
DSC02415 | Eline Van Dingenen


Hat – c&a
Scarf – H&M
Vest – H&M
Top – Stien
Pants – H&M
Shoes – Local shop
Bag – Guess

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen


Geef een reactie