OUTFIT | All Black

DSC 0002 | Eline Van Dingenen
Van nature ben ik een heel kleurrijk iemand – of toch in de meeste gevallen -, zowel innerlijk als uiterlijk, maar soms hou ik ervan om lekker stoer – in plaats van op en top girlie – gekleed te gaan. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik echt een kameleon ben op vlak van mode en mijn outfits. De ene dag voel ik me het best is een tutu en high heels, de andere dag ga ik voor een comfy look met een hoodie en all starts. Maar vandaag show ik jullie mijn all-black-outfit! 


Naturally, I am a very colorful person – or mostly –, both inside and outside, but sometimes I prefer the black cool look – instead of an ultra girly look. Actually I can say that I am a chameleon when it comes to fasion or outfits. The one day, I feel most comfortable in a tutu and high heels, the other day I choose for a comfy look with a hoodie and all stars. But today I show you my all-black-outfit.
DSC08917 | Eline Van Dingenen
Wanneer ik een ééntonige outfit draag, probeer ik zoveel mogelijk soorten materialen te gebruiken, kwestie van toch wat afwisseling in de look te brengen. Hier heb ik gekozen voor een basic zwart kleedje van Mango, wat ik gecombineerd heb met mijn fluffy Torfs schoenen en een leren jasje! Om de look echt stoer te maken, heb ik een zilveren ketting toegevoegd.

When I wear an one-colored outfit, I try to mix and match different materials, just to create a bit of variety into the look. Here I choose for a basic black dress from Mango, which I combined with my fluffy shoes from Torfs and my leather jacket! To make the look really cool, I added a silver necklace.
DSC08914 | Eline Van Dingenen
DSC08926 | Eline Van Dingenen
DSC08932 | Eline Van Dingenen
DSC08949 | Eline Van Dingenen
DSC08908 | Eline Van Dingenen
DSC08961 | Eline Van Dingenen
DSC08969 | Eline Van Dingenen
DSC08976 | Eline Van Dingenen
DSC 0011 | Eline Van Dingenen

Dress – Mango
Jacket – C & A
Shoes – Torfs
Necklace – JBC

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie