NEW | YSL Lipstick

2016 08 08%2B02.21.00%2B1 | Eline Van Dingenen
Onlangs poste ik een foto van mijn nieuwe lipstick op Instagram. Ik kreeg enkele vragen over welk merk en welke lipstick dit was. Wel, ik kan je met veel trots zeggen dat ik ein-de-lijk mijn ideale nude lipstick gevonden heb, na heel lang te zoeken. Het was heel moeilijk om de ideale kleur, die toch natural, een heel klein beetje opvallend en kwaliteitsvol is, te zoeken. Ik heb uiteindelijk nr. 43 van Yves Saint Laurent gevonden, gekocht én goedgekeurd! Me happy want eindelijk heb ik de ideale alledaagse lipstick gevonden die perfect matcht met mijn huid en haarkleur, én die ook matcht met vrijwel al mijn outfits.


Recently, I posted a picture of my new lipstick on Instagram. I received some questions about the brand and which lipstick it was. Well, I can tell you with pride that I finally found my i-deal nude lipstick, after searching for ages. I was very had to find the ideal color, which is natural, a little notable and has a good quality. I finally found for nr. 43 from Yves Saint Laurent, bought it and approved it! Me happy because I finally found the ideal daily lipstick that matches perfectly with my skin and hair color ánd that matches with almost all my outfits.
IMG 20160808 184320 | Eline Van Dingenen

IMG 20160912 084542 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie