NEW | Pabo Lingerie

DSC05379 | Eline Van Dingenen
Ik mag dan wel single zijn, een very happy single weliswaar, maar dat is absoluut geen reden om enkel boring ondergoed aan te trekken. Ook singles, jawel ook wij, houden er van om onszelf eens in het nieuw te zetten. En ik ben er bijna zeker van dat elke single vrouw hier hetzelfde over denkt. Laat me zeker iets weten als dat bij jou niet het geval is. 🙂 

DSC05374 | Eline Van Dingenen
Een nieuw of sexy setje geeft me niet alleen een nog vrouwelijker gevoel maar ik krijg er ook nog eens een bom zelfvertrouwen door. Hoe fijn voelt het wel niet aan wanneer je ‘s morgens in je ondergoed voor de spiegel staat en je kan zeggen (of denken) ‘You’re looking georgeous lady’? Dat is toch waar elke vrouw van droomt en stiekem doen we het allemaal. Het liefst van al horen we deze woorden natuurlijk door de mond van onze geliefde maar als single vrouw moet je soms je eigen mannetje staan en dan doe je dat toch gewoon lekker zelf! Single, happy single, en met een bom zelfvertrouwen! Check, check, dubble check!

Toen ik de website van Pabo ging bezoeken en de zoektocht naar een nieuw setje en een body startte, was ik meteen verkocht. Ik dacht altijd dat Pabo iets té was voor iemand van mijn leeftijd, maar niets is minder waar eigenlijk. Zo veel mooie stuks dat het echt moeilijk werd om er maar enkele uit te kiezen. Als je zelf eens met eigen ogen wil zien wat voor leuke stuks ze allemaal hebben, klik zeker eens hier. Klik op de links onder de foto’s voor de directe links naar de website. 
DSC05382 | Eline Van Dingenen
DSC05376 | Eline Van Dingenen
DSC05373 | Eline Van Dingenen
DSC05383 | Eline Van Dingenen
DSC05377 | Eline Van Dingenen

Setje – Pabo*
Body – Pabo*

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie