NEW IN | New decoration in my house

DSC06054 | Eline Van Dingenen

Vorige week maandag heb ik mijn eerste afspraak gehad met mijn architect *whoop whoop*. Mijn droomhuis is dus in de maak. Ik vind het echt zo ontzettend spannend, zeker nu ik al mijn wensen en verwachtingen mocht doorgeven en dat het nu aan hem is om zijn creatief brein te laten werken.  In het beste geval staat mijn droomhuis dus binnen enkele jaren recht en kan ik beginnen met het aankleden en decoreren van mijn huis, het leukste deel van bouwen uiteraard.

Ik hou ervan om helemaal mijn eigenheid erin te leggen, mijn ding te kunnen doen en te spelen met kleuren, texturen en materialen. Mijn ideale huis heeft een warm scandinavisch interieur en veel ruimte en licht. Maar even stoppen met dromen en terug met de twee voetjes op de grond. Het appartementje waar ik nu woon zal nog voor enkele jaren mijn thuis blijven, dus ook dat verdient wat aandacht uiteraard. Een van de leuke dingen, ondanks dat het hier wat kleiner is dat mijn droomhuis, is mijn huis volstoppen met leuke plantjes, kadertjes, beeldjes, lampjes, vaasjes, en nog vééééél meer.

Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwste aanwinst tonen. Toen ik recent op zoek was naar enkele toffe kadertjes of canvasdoeken kwam ik terecht op Wereldkaarten.nl. Een toffe site met enkel en alleen maar wereldkaarten in meer dan honderden verschillende modellen, uitwerkingen en stijlen. De wereldkaart die ik gekozen heb is heel simplistisch, wat perfect bij mijn scandinavische voorkeur past. Ik twijfelde eerst nog of ik geen persoonlijke foto van mensen die ik lief heb of mooie herinneringen op canvas zou laten drukken (dat kan je trouwens hier heel erg goed laten doen), maar uiteindelijk ben ik toch maar voor de wereldkaart gegaan. Wat vinden jullie er trouwens van?

DSC06055 | Eline Van Dingenen
DSC06059 | Eline Van Dingenen
DSC06053 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie