NEW IN | Fitbit Alta HR

2017 04 19%2B12.17.17%2B1 | Eline Van Dingenen


In mijn vorige post vertelde ik jullie al dat ik vorige week woensdag een vrij dagje had, héérlijk. Uiteraard niet om thuis klusjes op te knappen of huishoudelijke taken te doen, no way, dat is voor mij geen reden om een dagje verlof te pakken. Ik had wel een vrije dag omdat ik door Fitbit uitgenodigd werd om de nieuwe Fitbit Alta HR in hartje Brussel te gaan ontdekken.


De meeste onder jullie kennen Fitbit wellicht van de standaard stappentellers om je arm, maar sinds deze maand hebben ze een nieuw element toegevoegd, met als resultaat de nieuwe Fitbit Alta HR. Wat is daar nu zo speciaal aan, hoor ik je wellicht denken? Deze elegante armband is meer dan alleen een stappenteller, het is uiteraard ook gewoon een uurwerk, het meet ook je hartslag door een sensor die in de fitbit is ingebouwd en het geeft je verbrande calorieën weer. En als je hem ook ‘s nachts draagt, krijg je er ineens een slaapkliniek bij. Door de handige app die je kan installeren op je gsm krijg je een gedetailleerd zicht over je slaappatroon, je slaapfases en handige tips om je slaap te vebeteren. En voor de mensen zoals ik die een zittende job hebben, je krijgt ongeveer elk uur een berichtje op je Fitbit met de melding dat het tijd is om te bewegen. Een personal coach en motivator ineen, wat wil je nog meer?

1492973024025 | Eline Van Dingenen


Ook voor de echte fashionqueens die liever niet met een standaard model om de pols door het leven gaan, heeft Fitbit de mogelijkheid voorzien om andere bandjes in andere kleuren en materialen aan te brengen. Het is dan ook nog eens de perfecte Fitbit voor elke gelegenheid.


Goed nieuws voor de geïnteresseerden, want deze health & fitness coach in een pokketformaat kan je sinds april aanschaffen. Je kan hem online bestellen via Fitbit.com voor een bedrag van € 149,95 euro. Wil je graag de special edition aanschappen, dan zal je € 169,95 moeten neertellen. Vergelijk dit maar eens met een dagdagelijkse sessie in een slaapkliniek?! Dan denk ik dat de keuze snel gemaakt is, toch? J
Untitled%2Bdesign | Eline Van Dingenen
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie