NEW | Back to the 90s with Skechers

DSC04052%2B%25282%2529 | Eline Van Dingenen
Ik herinner me mijn kindertijd alsof het gisteren was. Mijn middelbare school is intussen meer dan 15 jaar geleden, maar toch voelt het aan alsof het nog maar pas gepasseerd is. Wanneer ik aan deze tijd denk, denk ik vooral aan de duizenden soorten Diddle briefpapier dat we verzamelden en uitwisselden, de ontelbare knikkercollectie waar we mee speelden, maar ook de pokémon kaarten en de flippo’s. Die goeie oude tijd!
Iets anders wat me altijd is bijgebleven, en wat ik nu nog altijd denk wanneer ik foto’s van toen ik pakweg 10-12 jaar was terugzie, is de kledij die ik toen droeg. In het begin was het voornamelijk de kledij die mijn moeder voor me uitzocht, meestal veel te groot en alsof ik in een kleurboek leefde. Toen was oversized al een enorme trend 😉 Vanaf dat ik iets ouder werd en mijn eigen mening en opinie ontwikkelde, was mijn kledingstijl een nog grotere mix van stijlen en werd die kleurboek stilaan een black & white tomboy look. Van skinny jeans was toen nog geen sprake, hoe groter, hoe liever. Ik kan me nog perfect voorstellen dat ik een ‘skate’ broek had waarvan de mik op mijn knieën hing. Ook de typische skate schoenen waren van de partij. Ik had het allemaal. Vele van die trends zijn opgesloten in een kast met driedubbel slot (gelukkig maar), maar andere stijlen zijn weer helemaal hot en trendy! Wat eigenlijk wel een leuk gevoel is. Het voelt alsof ik een klein beetje mijn kindertijd herbeleef, hoera voor geen verantwoordelijkheid, geen werk (en helaas ook geen geld), geen zorgen, eten dat op tafel klaar staat… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn kindertijd werd even terug realiteit toen ik deze nieuwe Skechers schoenen zag. Ik was meteen verkocht en het voelde even alsof ik terug die onbezonnen tijd kon ervaren, al werd mijn droom snel doorprikt toen ik enkele uren later alweer mijn eigen eten stond te koken. Haha! Gelukkig zijn de schoenen wel gebleven en zijn ze nu een enorme meerwaarde in mijn schoenenkast!
DSC04049 | Eline Van Dingenen
DSC04041 | Eline Van Dingenen
DSC04050 | Eline Van Dingenen

Schoenen – Skechers*
Panties – Action
Pants – H&M

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie