Mijn 3 favoriete zonnebrillen van deze zomer

De zonnestralen zijn nog maar net ontwaakt uit hun winterslaap en hier ben ik al met een eerste zomerse post. Intens gelukkig, oprecht enthousiast en vrolijk als een kid in een candystore. Dat ben ik zowat kort omschreven van zodra er zonnestralen tevoorschijn komen.

Dit is meteen ook het eerste moment om je winterse garderobe op te bergen en plaats te maken voor frisse en kleurrijke zomeritems. En één van de dingen die een vaste plek krijgen in mijn dressing zijn mijn zonnebrillen. Ze zijn niet meer te tellen op 2 handen, maar er zijn toch wel een aantal exemplaren die eruit springen. En ik ga je nu vertellen waarom.

Mijn 3 favoriete zonnebrillen zijn 3 totaal verschillende modellen. Elke sfeer, elke outfit en elke gelegenheid vraagt voor een unieke bril om je look en je outfit net dat tikkeltje meer te geven. Je accessoires maken nu eenmaal je outfit af en geven je outfit meteen een extra touch.

De ronde favoriet

Mijn favoriete zonnebril is deze ronde bril van Longchamp. De gouden afwerking en de subtiele details maken dat deze bril mijn ultieme favoriet is! De ronde glazen zorgen ervoor dat mijn ietwat scherpe gezicht wat meer zachtheid krijgt. Ik combineer hem het liefst met een stoere maar toch vrouwelijke outfit om de bril ook helemaal tot zijn recht te laten komen. Dat is meteen de reden dat ik in deze outfit gekozen heb voor een frisse vrouwelijke en vrolijke kleur, een midirok in een print, maar toch een paar stoere boots eronder. Een match made in heaven samen met deze zonnebril.

Het hoekige lijnenspel

Een andere favoriet is deze zonnebril van Guess. De donkere glazen zijn ideaal voor een terrasje waarbij je, net als ik, ideaal wat passage kan bekijken zonder dat de voorbijgangers het doorhebben. Picture perfect haha! De witte omkadering van deze bril vind ik helemaal top! Het geeft je bril een little extra touch en dat maakt hem, naar mijn gevoel, zo bijzonder. Om ervoor te zorgen dat mijn outfit ook helemaal matcht met mijn zonnebril, heb ik bewust voor enkele witte kledingstukken gekozen, zodat de kleuren van de bril terugkomen.

De cateye

Mijn derde en laatste favoriete zonnebril is er opnieuw eentje van Guess. Het cateye model is dit jaar weer helemaal in de mode, net zoals vorig jaar. Door de hoekige cateye definieert dit model je gezicht meteen. Het is dan ook niet zomaar een zonnebril en dit model is ook niet voor iedereen weggelegd, maar voor de dames die houden van wat extra en graag hun pittige karakter laten zien, is dit model een schot in de roos. Ik combineer deze zonnebril het liefst met een stoere, sportieve maar toch klassieke look. In deze foto’s heb ik dan ook bewust gekozen voor een sportieve sweater in combinatie met de ultieme klassieker: de trenchcoat.

Al deze brillen zijn trouwens afkomstig van Optiek Peeters in Turnhout. En ze hebben nog meer. De nieuwste zonnebrillen van de zomercollectie van 2019 is reeds binnengekomen. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website of hun instagrampagina.

Deze post is geschreven in samenwerking met Optiek Peeters.

Love, Eline

Geef een reactie