LIFESTYLE | What’s in my bag?

DSC04463 | Eline Van Dingenen
“Give a girl the right shoes and she can conquer the world.” Opnieuw een quote om dit artikel te starten, en wat voor één. Voor 110% van toepassing op mij, maar ook voor discussie vatbaar natuurlijk. Niet alleen schoenen, maar ook een fantastische handtas geeft me het gevoel dat ik de wereld aankan.

Er is geen moment waarop ik zonder handtas buiten kom. Ik heb dan ook keuze genoeg, haha! Als ik er enkele tientallen heb, is dat nog zacht uitgedrukt denk ik. Vele van jullie zullen dit wellicht wel herkennen, niet? Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige vrouw zou zijn met een lichte (lees HUGE) verslaving aan handtassen, en uiteraard ook aan schoenen, juwelen, jurkjes,… eigenlijk alles. 🙂 Oke, genoegd over mijn shop verslaving, laten we even kijken naar wat ik nu zoal meesleur op een dagdagelijkse dag. Naast uiteraard mijn gsm (prioriteit nummer 1!) en mijn portefeuille, zeul ik nog vele andere dingen mee. Dingen die volgens vele (voornamelijk mannen) overbodig zijn en enkel extra gewicht betekenen. Maar you never know. En hoe groter de handtas, hoe meer je mee sleurt, typisch! Enkele zaken die ik altijd bij heb, zijn lippenbalsem, handcreme en een powerbank. Dit laatste is eigenlijk al even belangrijk als mijn gsm zelf. Omdat ik niet alleen een shop verslaving heb, maar ook totally addicted ben aan mijn mobieltje, is een powerbank geen overbodige luxe. En wanneer dit ook nog eens een mooi pareltje is, is het een win-win situatie. Deze powerbank, die je via deze link kan terugvinden, heb ik gevonden op deze website.

Klein, een mooi design, 5000 mAh. Alles wat je verlangt van een goede powerbank. Op hun website kan je uiteraard nog veel meer terugvinden, zoals opladers, headsets, maar ook simkaarten en tal van andere accessoires. Zeker eens een bezoekje waard als je het mij vraagt.

Ik heb vandaag trouwens een super fijne meeting gehad met de eigenaar van Veja Merksplas en er komt een heleboel nieuwe content aan. Blijf het zeker volgen. Stay tuned!
DSC04464 | Eline Van Dingenen
DSC04465 | Eline Van Dingenen
DSC04467 | Eline Van Dingenen
DSC04468 | Eline Van Dingenen
Handbag – Guess
Powerbank – gsmoplader.be *
Handcreme – Pronails
Lipbalm – Maybelline 
Lipgloss – Essence
Wallet – New Look
Handgel – Hema
X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie