LIFESTYLE | The perfect nails with OPI

IMG 1013 | Eline Van DingenenTijd om het eens over iets anders te hebben dan enkel mijn outfits en mijn garderobe. Iets wat ik naast een toffe en leuke outfit ook heel belangrijk vind, zijn verzorgde handen en mooie nagels. Het geeft je meteen toch een verzorgde look en welke vrouw houdt er nu niet van om haar nagels eens goed in de watten te leggen en te versieren in mooie kleurtjes of zelfs printjes.

Om aan de wensen van de vrouwen te voldoen, heeft OPI recent een nieuw gamma verzorgingsproducten gelanceerd. Ideaal voor nagels die wat extra aandacht nodig hebben. De Infinite Shine Treatment Primer Base Coats (I know, het is een lange naam) pakken de meest voorkomende nagelproblemen aan in 4 unieke formules. Eentje om je nagels te versterken, te voeden, glad te maken of te verhelderen. Verder zijn ze speciaal ontwikkeld om te werken samen met de Infinite Shine nagellakjes. Je kan ze vinden op de website van OPI via deze link.

 1. Infinite Shine Brightening Primer = Voedende Base Coat voor Infinite Shine
  Deze nagelverzorging helpt om nagels onmiddellijk witter en helderder te maken voor een frisser en schoner uiterlijk.
 2. Infinite Shine Conditioning Primer = Voedende Base Coat voor Infinite Shine
  Dit product helpt de nagels te voeden en hydrateren om uitdroging tegen te gaan.
 3. Infinite Shine Ridge Filler Primer = Gladmakende Base Coat voor Infinite Shine
  Deze verzorging helpt de ribbels van het natuurlijke oppervlak glad te maken en op te vullen.
 4. Infinite Shine Strengthening Primer = Nagelversterkende Base Coat voor Infinite Shine
  Dit product helpt de nagels sterker te maken en beschermt ze tegen breken.

Natuurlijk zijn verzorgende handen en nagels meer dan enkel een leuk kleurtje aanbrengen. Ik geef je graag een volledig en perfect te volgen stappenplan voor de perfecte manicure.

Opi manicure stappenplan | Eline Van Dingenen

Ikzelf heb van OPI de Infinite Shine Strengthening Primer en de Nail en Cuticle Oil ontvangen om uit te proberen. Ik moet toegeven dat ik mijn nagels de afgelopen tijd een beetje verwaarloosd heb. Vroeger had ik gelnagels, maar sinds enkele maanden ben ik ermee gestopt en zijn mijn nagels heel erg broos en zwak. Ze breken vaak af en zijn splinter dun. Een beetje extra verzorging kwam dus als geroepen.

Als eerste heb ik de Nail en Cuticle Oil geprobeerd en ik was aangenaam verrast. De aangename structuur die niet té vettig was gaf meteen een extra boost aan mijn nagelriemen. Ze zijn minder broos en droog en voelen en stuk gladder aan. Ik gebruik het nu om de paar dagen en ik merk al een verschil. Ook de Strengthening Primer, die je net als een gewone primer onder je kleurtje aanbrengt, doet meer dan zijn werk. Na het een weekje uit te testen, mer ik dat mijn nagels een stukje minder broos zijn waardoor ik ze ook minder snel dien te knippen.

IMG 1005 | Eline Van Dingenen IMG 1009 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie