LIFESTYLE | Save time, shop online*

DSC04428 | Eline Van Dingenen

Als blogger is het aangenaam en vooral heel erg fijn om thuis te komen en een leuk pakketje voor je deur te vinden. Nu ja, het is uiteraard niet allemaal rozengeur en maneschijn hoor. Soms gebeurt het ook dat je een pakketje of een kledingstuk krijgt toegestuurd dat niet helemaal jouw maat of stijl is.

Hoe meer pakketjes ik in ontvangst mag nemen, hoe minder ik eigenlijk geneigd ben om zelf te shoppen. Klink raar nu ik het zelf zeg eigenlijk. Nooit gedacht dat ik zoiets zou zeggen, haha! Maar eigenlijk ben ik ook wel een beetje nieuwsgezind (maar dat wisten we allemaal natuurlijk al) en mijn verlangens worden toch wel vaak ingevuld door de samenwerkingen die ik aanga of pakketjes die ik in ontvangst mag nemen. Maar shoppen, en vooral het plezier van nieuwe dingen uit te testen, zal ik nooit achterwege laten, no way! Alleen ontbreekt me vaak de tijd en energie om letterlijk de stad in te gaan. Een full time job, een actief sportleven, vrienden, familie en uiteraard ook mijn blog slorpen enorm veel tijd op en je hebt jammer genoeg maar 24u in een dag. Dat is even veel als Beyonce er heeft, maar toch is het vaak niet genoeg om te doen wat ik allemaal wil doen. En dan bestaat er zoiets als online shoppen, halleluja! Jammer genoeg bestaat er nog niets als online sporten, maar met online shoppen komen we al een eind qua tijdsbesparing. Niet alleen is het heel erg fijn om op een vrije avond in de zetel te hangen met je laptop op je schoot, een blikje cola zero op het tafeltje en je gsm bij de hand, het is ook gewoon fijn om naar de winkels te surfen die je in het straatbeeld niet tegenkomen, denk bijvoorbeeld maar aan de Forever 21 die onlangs uit het beeld van de Meir in Antwerpen verdwenen is. En ik ging hier nog zo graag eens langs…

Het voordeel van online shoppen is uiteraard de tijd die je ermee uitspaart en je kan het ook ‘s avonds of zelfs ‘s nachts doen voor de nachtraven onder jullie. Je moet ook nooit aanschuiven aan veel te lange rijen, je hoeft niet te sjouwen met zware zakken én ze leveren het nog eens aan je voordeur. Alleen maar voordelen als je het mij vraagt. En staat het item je niet aan, dan stuur je het gewoon terug. In webshops shoppen wordt daarnaast nóg leuker met een fikse korting erbovenop die je soms alleen online kan krijgen. Als je dan toch al achter je laptop zit, raad ik je aan om eerst eens te zoeken naar korting voordat je bestelt! Zo vond ik laatst hier een code voor €6,- extra korting bij Forever 21 *happy me!* en heb ik ook wel eens zulk soort acties voor Zalando, Nike en HEMA gezien! Gewoon even in de gaten houden dus en op het juiste moment shoppen!
Ik kon het natuurlijk niet laten en ik heb zelf even mijn favoriete items van Forever 21 opgelijst.

%2526 | Eline Van Dingenen
df%2Bgfg | Eline Van Dingenen
dsf%2Bsdgd | Eline Van Dingenen
forever%2B21 | Eline Van Dingenen
%25C3%25A9 | Eline Van Dingenen

X%252C%2BEline | Eline Van Dingenen

Geef een reactie