LIFESTYLE | Ode aan de man achter de camera

LRM EXPORT 2200223170452451 20181104 165858337 | Eline Van Dingenen

Het weer heeft dit weekend opnieuw een stap richting koning winter gezet. Koude en gure wind overheersen de dag en nacht, en warme winterjassen worden weer een dagelijks item wanneer ik de deur uit ga. Al heeft dit weer en de tijd van het jaar absoluut ook zijn charmes hoor! #IcantwaitforChristmas! Gelukkig heb ik vorig weekend met volle teugen kunnen genieten van de laatste krachten van de Indian summer. Een ideaal moment voor een dagje Antwerpen, een shopje, een koffietje en uiteraard wat foto’s. Een heerlijk moment trouwens ook om mijn ripped-boyfriend-salopette van H&M en mijn nieuwe muiltjes van New Look boven te halen. #theyrenotwinterproof 🙂

Die muiltjes zijn mij jammer genoeg niet aangeboden door een prins in een gouden koets die woont in een kasteel, haha! Ik heb mijn eigen prins gevonden. Hij rijdt niet met een gouden koets (al zou ik daar ook geen nee tegen zeggen hoor), draagt ook geen gouden kroon, maar heeft wel een gouden fototoestel in zijn handen. Hij komt eigenlijk zo goed als nooit in beeld, maar is wel de man achter de camera en de man die met veel, zeg maar héél veel geduld al mijn fotografische wensen in vervulling laat komen! 🙂 Thanks to that babe!

Ik ben niet de gemakkelijkste wanneer het op foto’s aankomt, I know. Vaak heb ik een specifiek idee of beeld in mijn hoofd en dan wil ik ook écht dat het zo is en dan zal ik er ook (bijna) alles aan doen om dat idee in de praktijk om te zetten. Zoals ik al zei, ik ben dus niet de gemakkelijkste op dat vlak, maar ik ben ook altijd super blij wanneer het resultaat in de buurt komt van wat ik in gedachten had. Mijn vriend kan het wel beamen, het is niet gemakkelijk om met een blogger/instagrammer samen op pad te gaan, haha! Ik ben er zeker van dan ook sommigen onder jullie dit herkennen 🙂 Let me know als dat zo is!

Geef een reactie