LIFESTYLE | How to find the perfect working bag?

IMG 6441 | Eline Van Dingenen

Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken.

Een typische quote voor de echte workaholics, maar uiteindelijk werken we allemaal om onze boterham te verdienen, toch? Er zijn uiteraard allerlei dingen die je werk net dat tikkeltje leuker maken. De job van je leven hebben is natuurlijk de ultieme droom, maar daarnaast zijn er ook nog heel wat andere dingen die mee bepalen of je de job van je dromen hebt. Inhoudelijke aspecten is maar één ding.  Een ander aspect van je werk zijn je collega’s, sociale interactie, maar ook je werkmateriaal bepaalt je werktevredenheid, toch zeker bij mij. Ik vind tof en stijlvol werkmateriaal ontzettend belangrijk, zeker de werktas die ik elke dag mee naar mijn werk neem.  Elke dag sleur ik met tal van materiaal, zijnde van notitieboekjes, laptop, pennen, maar ook mijn lunchpakket, drinken en tussendoortjes. Om dit dagelijks mee te dragen, ben ik op zoek gegaan naar mijn perfecte werktas.

Ik had een lijst aan vereisten waaraan mijn perfecte tas moest voldoen:

  • Hij moest vooral groot genoeg zijn om al mijn materiaal mee te dragen, zonder dat hij zou ontploffen. Er moest zowel een laptop, oplader, muis als extra papierwerk en notitieboekjes in passen. Ook mijn eten en drinken, het belangrijkste van de dag, moest erin passen.
  • Bij voorkeur moest hij ook verschillende vakjes hebben. Ik hou echt van orde en structuur. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ik alles meteen terugvind zonder dat ik in dat rommeltje moet gaan zoeken naar bijvoorbeeld een balpen of mijn sleutels. Veel vakjes was dus een must! Hoe groter je tas, hoe meer rommel je vaak ook meepakt, en ik vermoed dat elke vrouw dat kan beamen, dus orde in structuur zijn echt timesavers, haha!
  • De handvaten zijn ook enorm belangrijk. Ze moesten lang genoeg zijn zodat ik de tas rond mijn schouders kon hangen, maar nog belangrijk, er moest een lang lint bij zijn zodat ik hem diagonaal kon hangen. Ik vind het belangrijk om mijn handen vrij te hebben om ook nog ander materiaal zoals mijn jas of sjaal te kunnen dragen zonder dat ik eruit zie als een muilezel.
  • Ook het uiterlijk is belangrijk natuurlijk. Ik ben op zoek gegaan naar een trendy maar toch tijdloos item. Als echte kameleon vond ik het belangrijk dat de tas een zeer neutraal en basic uiterlijk had, zodat hij zou passen bij elke outfit en elke stijl. Dat is meteen de reden dat ik voor een zwarte klassieker gekozen heb. Hij past bij een donkere, neutrale, maar ook een zeer kleurrijke outfit.
  • Tot slot, en ook heel belangrijk, is de kwaliteit van de tas. Ik ben meestal iemand die van afwisseling houdt en vaker voor keuze dan voor designerpieces kiest, maar een goede kwaliteit is echt enorm belangrijk. Al het materiaal dat ik dagelijks meeneem weegt vaak ook heel wat, dus wat ik zeker wil voorkomen is dat de handvaten beginnen scheuren of dat hij na 2 maanden volledig stuk is.

Mijn zoektocht heeft mij uiteindelijk richting de Superwork S Essential laptop tas van Kipling geleid. Hij voldoet perfect aan mijn waslijst aan vereisten.  Stijlvol, klassiek maar toch trendy, neutraal van kleur, kwaliteit ten top en een echte eyecatcher als je de werkvloer betreed. Ik ben er zeker van dat hij mij nog lang zal vergezellen tijdens mijn werk. En die job van mijn dromen, die kruist hopelijk ooit ook nog mijn weg. 🙂

Je kan hem vinden voor de prijs van € 119,90 via deze link.

IMG 6413 | Eline Van Dingenen IMG 6449 | Eline Van Dingenen IMG 6428 | Eline Van Dingenen IMG 6461 | Eline Van Dingenen IMG 6409 | Eline Van Dingenen IMG 6471 | Eline Van Dingenen IMG 6432 | Eline Van Dingenen IMG 6393 | Eline Van DingenenEline Van Dingenen | Eline Van Dingenen

Geef een reactie