LIFESTYLE | Hello Sunshine met Babyliss

2017 07 15 2B05.42.51 2B1 | Eline Van Dingenen
Uren heb ik er al mee verspild, en tientallen euro’s heb ik er al aan uitgegeven. En geloof me, het zullen wellicht nog niet mijn laatste kostbare minuten en centen zijn. En ik ben ook zeker en vast niet de enige. Oplossingen zijn er zeker, alternatieven ook. Ik heb het over het verschrikkelijkste werkje voor vrouwen naar mijn gevoel: scheren. Oksels scheren, benen scheren, bikinilijn scheren. En als je het niet om de 3 dagen doet zie je er ongeveer terug uit als een pasgeboren aapje met een donsje als een kuikentje. Tijd om er dus verandering in te brengen. 

Toen ik een tijdje geleden dit super fijn pakje in mijn brievenbus vond, was er dan ook geen betere timing. De zomervakantie stond voor de deur en mijn benen konden wel wat extra aandacht gebruiken. Ik kan niet wachten om dit pareltje uit te pakken en te gebruiken. ‘s Avonds laat, máár met een lichtje op het toestel, ging ik het slagveld op mijn benen bestrijden. Het duurde wel wat langer dan verwacht, maar het resultaat mag er meer dan zijn. Ik vermoed ook dat, hoe vaker je het doet, hoe meer en hoe beter het resultaat is. Vol goede moed en met net iets te veel enthousiasme plaatste ik het toestel onder mijn oksel, zette het op de zachtste stand van de twee. Hallelouja! Wat was me dat seg. Naar mijn mening, geen aanrader voor je oksels, maar na rondvraag blijkt dat dus normaal te zijn en doet het telkens minder en minder pijn. Ik denk dat ik me er dus nog eens aan moet wagen. 

Het goede aan dit toestel is dat het twee verschillende snelheden heeft én dat het ook twee verschillende koppen heeft die je er op kan zetten. Een brede voor je benen en een iets smallere voor de kleine en fijne plaatsen op je lichaam. Het lichtje is trouwens ook super handig. Je ziet er je haartjes echt veel beter door en je hoeft dus niet zomaar op goed geluk als een grasmaaier over je benen te glijden.


2017 07 15 2B05.42.50 2B1 | Eline Van Dingenen

Epileerapparaat – Babyliss Perfect Liss Duo*

X 252C 2BEline 1 | Eline Van Dingenen

Geef een reactie